powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Ανοιχτό ματς στην Τούμπα!

Από αυτήν την αεροφωτογραφία φαντάζει ως ένα ωραίο γήπεδο! Όταν εισέλθετε στις κερκίδες, θα διαπιστώσετε ιδίοις όμασι πως πρόκειται περί τρώγλης. Ένα πανάρχαιο γήπεδο που χρήζει άμεσα κατεδάφισης. Αυτό το ετοιμόροπο γήπεδο έχει μετατραπεί, φέτος, σε ζεστή φωλιά για τον ΠΑΟΚ χάρης και στην καλή, σταθερή ομάδα που έχει φτιάξει ο -αν και αναξιόπιστος- Φερνάντο Σάντος. Για πόσο όμως ακόμα θα αντέξει τις υψηλές πτήσεις;

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έλαχε για τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική καθώς υποδέχεται τον Πανιώνιο (19:00, Novasports 1). Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Ξάνθη και Ολυμπιακό. Την περασμένη Κυριακή αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Ηρακλή, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Κατά γενική ομολογία, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δικαιούταν την νίκη. Πολύ καλά δεμένο σύνολο με μονάδες σαφέστατα ποιοτικότερες από πέρυσι. Δύσκολα, πάντως, θα αντέξει στον μαραθώνιο των 30 αγωνιστικών (και πλέι οφ...). Η έξοδος στο κύπελλο Ουέφα όμως είναι στις δυνατότητές του. Οι Βιερίνια, Κωνσταντινίδης έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ενώ ο Γκαρσία αν και αποθεραπέυτηκε θα παραμείνει στο πάγκο. Ένα άκρως επιθετικό 4-4-2 θα παρατάξει ο Σάντος.

Στον Πανιώνιο, το κλίμα στράβωσε πολύ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι Νεοσμυρνιώτες, πλην του πρώτου 20λέπτου, απογοήτευσαν με την απόδοσή τους και η διοίκηση έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις από τον Έβαντ Λίνεν. Είναι δεδομένο πως με την έλευση των Εστογιάνοφ και Ρεκόμπα οι απαιτήσεις όλων έχουν ανέβει. Και μέσα σε όλα αυτά, ήρθε να προσθεθεί ο νέος τσακωμός του Χούτου με τον Αμπντέρ Ραμπντάνε, βοηθό του Λίνεν. Ως αποτέλεσμα, ο έλληνας φορ με τον προβληματικό χαρακτήρα αποκλείστηκε από την αποστολή. Άλλες απουσίες για την ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν υπάρχουν. 4-5-1 για τον Πανιώνιο με τον αντικαταστάτη του Χούτου να αποτελεί ερωτηματικό (ίσως ο Μπάρκογλου).

Με επιθετικό προσανατολισμό θα κατέβουν και οι δύο ομάδες στο ατμοσφαιρικό γήπεδο της Τούμπας. Άλλωστε, ο Πανιώνιος δεν φημίζεται για την καλή αμυντική του λειτουργία ενώ οι Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ θεωρώ πως θα έχουν περισσότερους κενούς χώρους για να κάνουν την ζημιά. Ιδιαίτερα απέναντι σε μια άμυνα και ένα τερματοφύλακα που δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη και έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν νερά. Οι πολλοί επιθετικογενείς παίκτες στις ενδεκάδες και οι μέτριοι τερματοφύλακες (Χαλκιάς,Κρέσιτς) θα φέρουν τα γκολ. Καταλήγω στο over 2.5 goals στο 2.30 και ποντάρω 15 ευρώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ...ΛΙΓΑ ΠΟΝΤΑΡΕΣ ΟΜΩΣ