powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Ο ΠΑΟΚ της Αθήνας!

Πέρυσι, όταν έβγαινε από την Τούμπα είχε χάσει από τα αποδυτήρια. Δεν χρειαζόταν να διεξαχθεί ο αγώνας. Το αποτέλεσμα ήταν ήδη γνωστό. Πολύ συχνότερα, δε, όταν φτάνει στο λεκανοπέδιο Αττικής. Ακόμη και με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να χάσει. Η νοοτροπία δεν αλλάζει μέσα σε ένα καλοκαίρι. Θέλει χρόνο.

Γιαυτό το λόγο, το σημερινό ματς απέναντι στον Θρασύβουλο θα είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ (Supersport 1, 16:45). Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς τρεις βασικούς τους παίκτες: Κοντρέρας, Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς. Τα προβλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει για τον Φερνάντο Σάντος. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με την Λάρισα όπου η ομάδα κέρδισε, πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση. Το πρόβλημα έγγυται στις εναλλακτικές λύσεις. Κοιτάει ο πορτογάλος στον πάγκο και βλέπει τον Αναστασάκο και τον Αθανασιάδη... Πάλι καλά για τον ΠΑΟΚ που στην Ελλάδα δεν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη και ο Γκαρσία θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς.

Στο γήπεδο της Φυλής, ο Θρασύβουλος επιδιώκει να πανηγυρίσει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έχει σημειώσει 2 διπλά μέχρι στιγμής ενώ στο γήπεδο του έχει κάνει καλές εμφανίσεις και αδικείται από την συγκομιδή του. Το έντονο ελληνικό στοιχείο της ομάδας ίσως αποτυπώσει στο σημερινό ματς μια μεγαλύτερη θέληση για νίκη. Πιο πολύ πάθος από τον αντίπαλο. Μπαριέντος και Βασιλείου οι μοναδικές απουσίες.

Ο ΠΑΟΚ δεν με πείθει στα τελευταία παιχνίδια. Σε συνδυασμό με τις απουσίες του περιμένω να γκελάρει στο σημερινό ματς. Η ΑΕΚ άφησε στην Φυλή 2 πόντους, ο Άρης νίκησε με το ζόρι. Ο ΠΑΟΚ γιατί να περάσει ένα εύκολο απόγευμα; Η έντονη βροχόπτωση ευνοεί την μικρή ομάδα για να πάρει αποτέλεσμα. Ένα γκολ είναι αρκετό για να κερδίσει ο Θρασύβουλος. Ρισκάρω με 1 του 4.10 (10 ευρώ).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa
megale o PAOK einai psyxara kai me paidakia toy dhmotikoy 8a bazoyme goal se a8hnaikes omadoyles.

Ανώνυμος είπε...

re file piase to velonaki kai ase to stoixima.