powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Ώρα για ανάκαμψη!

Θεωρώ πως είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Πρεμιερ Λιγκ. Τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα την έχουν φέρει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σίγουρα, δεν αρμόζει στην Σάντερλαντ, αν λάβουμε υπόψιν μας το ρόστερ που έχει αλλά και τον πολύ καλό και εξελίξιμο coach Ρόι Κιν. Ήταν απλώς μια κακή παρένθεση...

Η Μπλάκμπερν, λοιπόν, φιλοξενεί την Σάντερλαντ (17:00), έχοντας μόλις 1 βαθμό διαφορά από την αντίπαλό της. Οι γηπεδούχοι καλούνται να νικήσουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την Σάντερλαντ. Μεσοβδόμαδα, επισκεπτόμενοι το Stadium of Light δεν παρέλειψαν να πάρουν και την πρόκριση, νικώντας με 2-1, για την φάση των 16 του Λιγκ Καπ. Τα ρόδα είχαν την τύχη με το μέρος τους καθώς η πρωτοβουλία των κινήσεων και οι ευκαιρίες ανήκαν στην Σάντερλαντ. H διοίκηση της Μπλάκμπερν δεν προχώρησε σε μεταγραφές και μπορούμε να πούμε πως βασίζεται στο περυσινό ρόστερ. Με νέο προπονητή, τον άπειρο Πολ Ίνς. Για το σημερινό ματς δεν θα έχει στην διάθεσή τους τους βασικούς Μπένι Μακάρθι και Όιερ.

Οι μαύρες γάτες διανύουν ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων ( 4 ματς χωρίς νίκη) το οποίο τις έχει αφήσει λίγο πίσω στην βαθμολογία, και εν γένει στους στόχους τους. Το Λιγκ Καπ που θεωρούταν ένας στόχος χάθηκε μεσοβδόμαδα, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα στην ομάδα "Αν κερδίσουμε το σημερινό ματς, όλα θα δείχνουν πολύ καλύτερα" δήλωσε ο Ρόι Κιν δίνοντας το σύνθημα της νίκης στους ποδοσφαιριστές του. Στο ενδεχόμενο ήττας η Σάντερλαντ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ουραγός της βαθμολογίας. Σοβαρές απουσίες δεν υπάρχουν για τον ιρλανδό coach.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανάγκη την νίκη. Και μπορούν να την πάρουν απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο, όπως η Μπλάκμπερν, με παίκτες ρολίστες. Εμπιστεύομαι την Σάντερλαντ ειδικά στα εκτός έδρας ματς, όπου βρίσκει περισσότερους ελεύθερους χώρους και βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Αυτό θα επιχειρήσει και σήμερα. 2 λοιπόν της Σάντερλαντ στην προκλητική απόδοση του 4 (10 ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: