powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Απώλειες βαθμών για Ολυμπιακό!

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Απλά, η κατάληξή του λογικά δεν θα διαφέρει από αυτή των προηγούμενων ετών. Ο πρωταθλητής θα είναι ο συνήθης ύποπτος. Αυτό δεν σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι δεν θα κάνουν τις γκέλες τους. Ειδικά εκτός έδρας... Υπενθυμίζω πως ο Ολυμπιακός μετρά μόλις 1 νίκη μακριά από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Στο καυταντζόγλειο στάδιο, ο ανεβασμένος ψυχολογικά και βαθμολογικά Ηρακλής υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (19:00, Novasports 1). Ο γηραιός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με αρκετή δόση τύχης του Πανιώνιου με 2-0 εκτός έδρας. Με μοναδικό απόντα τον Κίκε Ρατόν, ο Μπορέλ -πρωην βοηθός προπονητή- καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. 4-5-1 για τον Ισπανό με μοναδικό προωθημένο τον Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα του Βαλβέρδε. Οι Στολτίδη, Τοροσίδη, Λέτο, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Ισπανού προπονητή. Εκτός αυτών τα νυχτοπερπατήματα του Μήτρογλου και η αδιαφορία του Ραούλ Μπράβο απασχόλησαν μεσοβδόμαδα την διοίκηση. Οι δύο παίκτες δεν βρίσκονται στα πλάνα του Βαλβέρδε εδώ και αρκετό καιρό και τον Ιανουάριο θα δούν την πόρτα της εξόδου. Δεδομένων των προβλημάτων, οι Μπελούτσι και Γκαλίτσιος θα πάρουν θέση στην βασική ενδεκάδα.

Με πολλές απουσίες ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός.Παρά την βαθμολογική διαφορά που έχει αποκομίσει από τους διώκτες του, οι ερυθρόλευκοι δεν πείθουν με την απόδοσή τους. Θα στραβοπατήσουν και οι υπόλοιποι θα πλησιάσουν. Ο Ηρακλής βρίσκεται σε καλό momentum και μπορεί να αποσπάσει έστω ένα βαθμό. Καταλήγω στο Χ του 3.40 με 10 ευρώ ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: