powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

Βρετανικό ποδαρικό!


Καλή χρόνια, λοιπόν, από τον υπογράφων και ευχές για αλλεπάλληλες επιτυχείς προβλέψεις στο στοίχημα αλλά και στην ζωή σας! Το 2008 διανύει τις πρώτες του ώρες και το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων στρέφεται στα πρωταθλήματα του Μεγάλου Νησιού. Ομοίως και το δικό μου! Οι Άγγλοι ,ως είθισται, θα εγκαινιάσουν την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, χαρίζοντας μας εκτός από ωραίο θέαμα και κέρδη στις τσέπες μας!

Πρώτο ματς με το οποίο θα ασχοληθώ σήμερα, είναι το Άστον Βίλα-Τότεναμ. Και οι δύο ομάδες που ουσιαστικά στοχεύουν στην έξοδο στο κύπελλο Ουέφα, προέρχονται από νίκες. Οι χωριάτες νίκησαν 2-1 εκτός έδρας την αδύναμη Γουίγκαν και οι Λονδρέζοι επικράτησαν με το εντυπωσιακό 6-4 της Ρεντιγκ. Σας είχα αναφέρει και στο παρελθόν πως η εικόνα της Τότεναμ με τον Χουαντε Ράμος στον πάγκο θα άρχιζε σιγά σιγά να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Παρόλα αυτά, τα αμυντικά προβλήματα εξακολουθούν να είναι πολλά και η επιστροφή του ηγέτη της άμυνας Κινγκ δεν φαίνεται
,προς το παρόν, ικανή να τα λύσει.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον βασικό επιθετικό Τζόν Κάριου λόγω σοβαρού τραυματισμού που θα τον αφήσει εκτός αγώνων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θεωρώ πως η Άστον Βίλα είναι μια από τις πιο σταθερές και συνεπείς ομάδες της κατηγορίας. Αναμένω ένα ισορροπημένο και κλειστό αγώνα, γι' αυτό και θα ποντάρω 12 ευρώ στο Χ που βρίσκω στο 3.30 στην
Betfair.

Στους υπόλοιπους σημερινούς αγώνες: Άρσεναλ και Μαν Γιου θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Μπέρμιγχαμ ενώ στα Ρεντιγκ-Πόρτσμουθ και Μίντλεσμπρο-Έβερτον το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ελαφρύ προβάδισμα.

Αυτά για σήμερα!
Ελπίζω να σας έτυχε το φλουρί διότι σε εμένα σπανίως έως ποτέ μου έχει έρθει! Επίσης, να σας υπενθυμίσω πως οι γιορτές τελείωσαν! Κλάψ, κλάψ! Αντίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: