powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Η ανύπαρκτη Νιούκαστλ!


Μετά από μια εβδομάδα όπου επικεντρώθηκα κυρίως στα δυο ντέρμπι των αιωνίων για πρωτάθλημα και κύπελλο, επιστρέφω με ευρωπαϊκές προβλέψεις. Πρεμιερ Λιγκ και ολίγον από Πριμέρα Ντιβιζιόν περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

Νιούκαστλ-Μπόλτον το πρώτο ματς που μου κινεί την στοιχηματική μου περιέργεια. Ή αλλιώς, κουτσός εναντίον ανάπηρου. Μετα και την αναμενόμενη αποπομπή του Σάμ Αλαρντάις από τον πάγκο των ανθρακωρύχων, οι διοικούντες βγήκαν στην αγορά για να βρούν κάποιον καλό προπονητή να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, δίχως όμως αποτέλεσμα. O Μαρκ Χιούζ και ο Χάρι Ρέντναπ είναι μερικοί από τους προπονητές που αρνήθηκαν να αναλάβουν την ομάδα εν μέσω πρωταθλήματος. Μη έχοντας πολλές επιλογές, η διοίκηση στράφηκε στο πρόσωπο του -μέτριου- προπονητή Κέβιν Κίγκαν ο οποίος έχει να εργαστεί σε ομάδα από το 2004!

Από την άλλη πλευρά, η Μπόλτον, μετά και την πώληση του Ανελκά, ξεκίνησε την διαδικασία ενίσχυσής της κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αγόρασε τον Ισλανδό δεξί μπακ Στέινσον και τον δημιουργικό μέσο Τέιλορ από την Πόρτσμουθ ο οποίος αποτελεί πολύ καλή επιλογή. Οι Ντιουφ και Μειτέ απουσιάζουν για την Μπόλτον ενώ στην Νιουκαστλ δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τιμωρίας οι Εμρέ, Σμιθ και Μπατ . Η Μπόλτον είναι πιο δεμένη ομάδα από την Νιουκαστλ των πολλών απουσιών. Πιστεύω πως δεν θα χάσει από την ανύπαρκτη ομάδα της Νιούκαστλ και ποντάρω 19 ευρώ στο χ2 που βρίσκω στο 2.30 στην Betfair (κατά του 1 στο 1.77).

Επόμενο ματς, το Βιγιαρεάλ-Βαλένθια. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την κάκιστη φετινή τους πορεία, έχοντας συμπληρώσει έξι αγώνες δίχως νίκες στο πρωτάθλημα. Μοναδικό θετικό σημείο είναι πως έχουν μειωθεί οι τραυματισμοί και δεν υπάρχει πλέον κάποια σοβαρή απουσία. Μεσοβδόμαδα, επικράτησαν για το κύπελλο Ισπανίας της Betis με 2-1 και πήραν την πρόκριση για τους οκτώ της διοργάνωσης. Η Βιγιαρεάλ συνεχίζει την πολυ καλή φετινή της πορεία, ευρισκόμενη στην 5η θέση του πρωταθλήματος και στοχεύοντας ακόμη και σε έξοδο στο Τσου Λου. Οι Τόμασον, Φουέντες, Ματίας Φερνάντες, Χοσικό απουσιάζουν. Δύο φύσει επιθετικές ομάδες συγκρούονται και το over 2.5 goals στο 2.16, θα το τιμήσω με 20 ευρώ.

Στην Ελλάδα δεν βλέπω κάτι αξιοσημείωτο, εκτός ίσως από under που είναι κάτι το σύνηθες και αναμενόμενο για ελλάδα... Τελειώσαμε... BYE!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γεια σου, μόλις κάναμε 2 σημαντικά updates στο μοναδικό και ανεπανάληπτο f-m blog , μην τολμήσεις και δεν μπεις και χάσεις τέτοια εμπειρία από την ζωή σου να τα δεις! http://fuck-music.blogspot.com ή www.fmblog.tk μπες αμέσως και μην το σκέφτεσαι,,,σε ενδιαφέρει και πες το και στους φίλους/ες σου