powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Βρετανικά ανοίγματα!

Όλοι ζουν στους ρυθμούς του ελληνικού ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Όλος ο κόσμος με αυτό ασχολείται. Στοιχηματικά, δεν χρίζει ιδιαίτερης ενασχόλησης πέρα από τα προφανή. Πολλά γκολ, δεδομένου και των απουσιών των δύο ομάδων, φαντάζει απίθανο να σημειωθούν. Το πιθανότερο είναι να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να μην χάσουν. Συμπερασματικά, βλέπω under και ίσως αξίζει να παιχτεί σκορ 0-0... Για το συγκεκριμένο ματς θα επανέλθω την Δευτέρα με διεξοδική ανάλυση!

Τα υπόλοιπα ελληνικά ματς καλύτερα να τα αποφύγετε. Πολύ δύσκολα και αμφίρροπα παιχνίδια. Το μόνο που μου αρέσει είναι το χ2 της φορμαρισμένης Ξάνθης στην έδρα του μέτριου ΠΑΟΚ.

Για σήμερα, τα προγνωστικά μου αφορούν αποκλειστικά το Αγγλικό Πρωτάθλημα. Σάντερλαντ - Πόρτσμουθ το πρώτο ματς, με τους γηπεδούχους να μάχονται για την σωτηρία τους και τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν με αξιώσεις την έξοδο στο κύπελλο Ουέφα της επόμενης περιόδου. Η ομάδα του Ρόι Κιν δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερες απουσίες. Από την άλλη πλευρά, ο Χάρι Ρένταπ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μουντάρι, Κανού, Ουτάκα και Ντιοπ λόγω Κόπα Άφρικα. Η πεποίθηση μου, από την αρχή του πρωταθλήματος, είναι πως η Σάντερλαντ (λόγω και Ρόι Κιν) δεν πρόκειται να υποβιβαστεί. Οι απουσίες της Πόρτσμουθ είναι πολλές και είναι ευκαιρία για την Σάντερλαντ να πάρει το τρίποντο. 20 ευρώ, λοιπόν, στον 1 της Σάντερλαντ, με απόδοση 2.90.

Στο δεύτερο αγγλικό ματς της ημέρας, η Μπόλτον υποδέχεται την Μπλάκμπερν. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν αυτή τη στιγμή ακόμη πιο λειψό ρόστερ απ' ότι στην αρχή της σεζόν. Ο Ανελκά φοράει πλέον την φανέλα της Τσέλσι ενώ οι Ντιούφ, Μειτέ συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα. Οι καλύτεροί της παίκτες, δηλαδή, θα απουσιάζουν γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί η ομάδα των πολύ καλών επιθετικών Μακάρθυ και Πιζάρο. Άλλα 20 ευρώ στ0 2 της Μπλάμπερν σε απόδοση 2.82.

Αυτά από εμένα! Καλό ντέρμπι να έχουμε! Μην ξοδέψετε όλη την φωνή και την ενέργεια σας γιατί έπεται κι άλλο την Τετάρτη! CIAO!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για "διαφορετικό" στοίχημα με μεγάλα κέρδη ρίξτε μια ματιά σε αυτό το blog!!!

Προβλέψεις για ΝΒΑ, NHL, NFL, tennis, baseball!!

otherbet.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Για "διαφορετικό" στοίχημα με μεγάλα κέρδη ρίξτε μια ματιά σε αυτό το blog!!!

Προβλέψεις για ΝΒΑ, NHL, NFL, tennis, baseball!!

otherbet.blogspot.com