powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Aυλαία για τον α' γύρο!


Αν και δεν παρακολούθησα τον αγώνα, η Εσπανιόλ χθες σημείωσε μια πολύ εύκολη νίκη απέναντι στην ακίνδυνη επιθετικά Βιγιαρεάλ. Δικαιωθήκαμε στο έπακρο, ως προς τις εκτιμήσεις μας, για μια ακόμη φορά. Για σήμερα, θα μεταφερθούμε στην ανατολική πλευρά της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα στην αγαπημένη μας Ελλάδα! Σήμερα, όπως όλοι γνωρίζετε, ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Superleague. Η 15η αγωνιστική περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέροντες αναμετρήσεις με τις οποίες και θα ασχοληθώ.

Ατρόμητος-Πανιώνιος, λοιπόν, μονομαχούν (16:45) στο άθλιο γήπεδο του Περιστερίου με φόντο ένα εισιτήριο για το κύπελλο Ουέφα. Ή ορθότερα μια θέση στους αγώνες μπαράζ (2-5) που θα διεξαχθούν με την λήξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος σε καμμία περίπτωση δεν παρουσιάζει το θέαμα και την ποιότητα που είχαμε θαυμάσει επί θητείας του στον Άρη. Η ευθύνη βαραίνει το έμψυχο υλικό και τους παίκτες που αποκτήθηκαν, όντες χαμηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά, χάρη στον γερό-Λουτσιάνο έχει καταφέρει να συλλέξει αρκετούς βαθμούς και να βρίσκεται στην 6η θέση.

Στο στρατόπεδο της Νέας Σμύρνης, το κλίμα είναι βαρύ μετά και από την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 1-3. Κυρίως, βέβαια, ο αποκλεισμός από την Μπορντώ έχει στοιχίσει στην ομάδα. Κατά την φετινή σεζόν, ο Έβαντ Λίνεν με έχει απογοητεύσει τόσο με τα λεγόμενά του όσο και με την διαχείρηση σημαντικών αγώνων. Ο Σπυρόπουλος και ο Τζιμπούρ απουσιάζουν για τον Πανιώνιο ενώ ο Χούτος αναμένεται να ντεμπουτάρει. Παρά τις σημαντικές απουσίες, θεωρώ πως ο Πανιώνιος δεν θα ηττηθεί από έναν Ατρόμητο που δεν μ' έχει πείσει για τις δυνατότητές του. Προτείνω Χ με απόδοση 3.25 (Betfair) και ποντάρω 10 ευρώ.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Λάρισα και θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμή του, δηλαδή την έδρα του. Οι Σόλμον, Γεωργιάδης και Σνάουτσερ τίθενται εκ νέου στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος και εμπλουτίζουν λίγο το φτωχό ρόστερ των Βορειοελλαδιτών. Η Λάρισα κατεβαίνει με σημαντικές ελλείψεις (Κλέιτον, Πάρα) και το μυαλό όλων να βρίσκεται στην υπόθεση Γκαλίτσιου... Για πρώτη φορά, φέτος, θα εμπιστευτώ τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να μην το μετανιώσω. 1 με απόδοση 2.06 στην Betfair και τον στηρίζω με 20 ευρώ.

Στα υπόλοιπα ματς, βλέπω εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού, ενώ Βέροια-Λεβαδειακός και Αστέρας-ΑΕΚ να ισορροπούν στην ισοπαλία και στο under 2.5 goals. Καλό φινάλε να έχουμε!

Υ.Γ: Η εικόνα είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στον (διαιτητή??) κ. Πολατιάν! Ο νοών νοείτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: