powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Ένα μήνα μετά...

Χρόνια μας πολλά! Έχοντας διανύσει ήδη ένα μήνα μαζί σε αυτή την προσπάθεια, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτό το blog που κοντεύει να φτάσει τους 400 επισκέπτες, αριθμός ασύλληπτος όταν δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα. Σε μια εποχή υλισμού και διαπλοκής, είναι πραγματικά πολύ όμορφο συναίσθημα να αγκαλιάζει η διαδικτυακή κοινότητα προσπάθειες ανθρώπων που ξεκινούν με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για το στοίχημα, τον αθλητισμό και γενικότερα το χόμπι τους. Συνεχίζω σε αυτήν την κατεύθυνση και μην νομίζετε πως θα λοξοδρομήσω...

Όπως η χθεσινή ημέρα, έτσι και η σημερινή αποτελεί μέρα Κυπέλλων. Το κουπόνι της Τετάρτης ήταν πιο γεμάτο και με πληθώρα καλών επιλογών για τους παίκτες. Ο άσος της Ξάνθης παιζόταν από αρκετό κόσμο και ήρθε σχετικά εύκολα, επιβεβαιώνοντας την κακή αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ. Για σήμερα, ο "ντορβάς" περιλαμβάνει δύο αγώνες για το κύπελλο Ισπανίας και έναν για το κύπελλο Ελλάδος με τον οποίο και θα ασχολήθω.

Καλαμαριά - Λάρισα το ματσάκι με τους γηπεδούχους να παρατάσσονται με αρκετές αλλαγές, μιας και η σωτηρία παραμένει ο πρώτος (και συνάμα δύσκολος) στόχος για την ομάδα του Κατσαβάκη. Περόνε, Ζαπρόπουλος, Μουράφσκι και Αμπονσά δεν θα αγωνιστούν, με άγνωστους νεαρούς παίκτες να τους αντικαθιστούν. Από την πλευρά της, η Λάρισα θα παρατάξει ενδεκάδα με αρκετά από τα αστέρια της (Μπακαγιόκο, Κλέιτον, Κοτσόλης) δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στον αγώνα. Στο πρωτάθλημα, ο Λαρισαίοι έχουν μείνει αρκετά πίσω, οπότε για να βγουν πάλι στην Ευρώπη πρέπει να κυνηγήσουν το κύπελλο Ελλάδος.

Με αυτά τα δεδομένα, θα στηρίξω την Λάρισα στο 2 ποντάροντας 20 ευρώ στην εξαιρετική τιμή του 2.42 στην
Betfair. Ciao!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mpes sto ultrasapparel.blogspot.com gia opadika mplouzakia ap' olo ton kosmo!!!