powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Διπλό στην Τούμπα!

Ατυχήσαμε στην χθεσινή βασική επιλογή μας, με τον Ισσά να πετυχαίνει στο 88 λεπτό ένα απίθανο αυτογκόλ. Επίσης, πρέπει να επισημάνω πως το πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ ήταν ολίγον ανύπαρκτο! Σήμερα το πρόγραμμα των αγώνων περιέχει περισσότερες επιλογές, κυρίως από Ελλάδα και Ισπανία.

Η Λάρισα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, στις 16:45 στο Αλκαζάρ, με τους βυσσινί να αποτελούν την ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (10) στο φετινό πρωτάθλημα. Έχω την αίσθηση πως οι Λαρισαίοι κάθε χρόνο υπερεκτιμούν τις δυνατότητες της ομάδας τους και των παικτών τους. Αυτό έγινε και φέτος και τους οδηγεί σε μια ακόμη κακή πορεία στο πρωτάθλημα. Οι Μπακαγιόκο, Μπαχράμης, Νταμπίζας συγκαταλέγονται στις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιώργος Δώνης. Τα προβλήματα δεν λείπουν και από την μεριά των φιλοξενούμενων: Ρόβας, Μερίνο και Ολιβέιρα βρίσκονται εκτός αποστολής. Αναμένω ένα ισσοροπημένο ματς και την 11η ισοπαλία της ΑΕΛ! Γι' αυτό προτείνω Χ στην τιμή του 3.35 και ποντάρω 15 ευρώ.

Το σημαντικότερο ματς αυτής της αγωνιστικής διεξάγεται στην Τούμπα στις 19:00, με τη ομάδα του ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει μια παράδοση θετικών αποτελεσμάτων στις εντός έδρας αναμετρήσεις με την ομάδα του Πεσέιρο. Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπαλάφα και Κνολ ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Ματίας Βερόν. Στον Παναθηναϊκό, εκτός αποστολής έμειναν ο άρρωστος Μάλαρτζ, ο τραυματίας Φύσσας και ο ντεφορμέ Παπαδόπουλος. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πολύ φτωχό και η ποιότητα των παικτών του χαμηλή. Ο παναθηναϊκός με μάτος καραγκούνη, ίβανσιτς στην ενδεκάδα έχει την ποιότητα να περάσει εύκολα από την Τούμπα. Θα στηρίξω το 2 του ΠΑΟ στο 2.24 με 20 ευρώ.

Στα υπόλοιπα ματς, βλέπω εύκολες νίκες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ενώ ας αποφύγετε τον Πανιώνιο των πολλών μεταγραφικών αλλαγών που αγωνίζεται με την Καλαμαριά. Καλή σοδειά να έχετε! Γεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: