powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Ες αύριον τα σπουδαία..


Και ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων είτε με την κινητικότητα στα διοικητικά του συλλόγου ελέω ΠΕΚ είτε με την μεταγραφή του Σπυρόπουλου από τον Πανιώνιο, καλούμαστε να ασχοληθούμε με ένα φτωχό σαββατιάτικο κουπόνι. Και εξηγούμαι...

Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, που παρακολουθώ αρκετά συχνά, απουσιάζουν για ένα ακόμη σαββατοκύριακο ενώ και στο ισπανικό πρωτάθλημα υπάρχει μόλις ένας αγώνας ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Οσασούνα. Με το κύπελλο Αγγλίας σε τόσο πρώιμο στάδιο δεν ασχολούμαι, τα πρωταθλήματα σε Ιταλία και Γαλλία τα αποφεύγω συστηματικά, οπότε το βάρος πέφτει στο δικό μας πρωταθληματάκι.

Εργοτέλης-ΟΦΗ το τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε κακή βαθμολογική θέση (16η και 14η αντίστοιχα). Ο ΟΦΗ με τον Γιώργο Παράσχο έχει συμμαζευτεί και παρουσιάζει ένα αρκετά καλό πρόσωπο στις τελευταίες αγωνιστικές, χωρίς όμως να έχει πάρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Με τον Ντρούλιτς ακόμη τραυματία το επιθετικό πρόβλημα παραμένει, με τον Νουαφόρ να παλεύει μόνος του. Από την άλλη πλευρά , οι γηπεδούχοι ενίσχυσαν την επιθετική τους γραμμή με την απόκτηση των Βακουφτσή και Ογκουνσότο. Η εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς είναι απογοητευτική και ο υποβιβασμός φαντάζει αναπόφευκτος. Όταν παρουσιάζεις ένα καλό πρόσωπο ως ομάδα τα αποτελέσματα αργά ή γρήγορα έρχονται. Γιαυτό και θα στηρίξω τον ΟΦΗ στο 2 του 2.96 με 15 ευρώ.

Στα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζω τον άσσο και το over της Άρσεναλ επί της Νιούκαστλ. Τίποτε άλλο. Περισσότερα την Κυριακή! ΒΥΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: