powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Να "καούν" στα γκολ!


Όπως γνωρίζετε, η εμβόλιμη αγωνιστική των ελληνικών πρωταθλημάτων αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Παρόλα αυτά, έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση στην Αγγλία και εκεί συγκεντρώνεται όλο το ενδιαφέρον του απανταχού στοιχηματικού κόσμου.

Η Σάντερλαντ υποδέχεται (22:00) την Μπέρμιγχαμ και μαζί συνθέτουν κατά την γνώμη μου το πιο ενδιαφέρον και αμφίρροπο ματς της ημέρας. Όπως έχω γράψει και παλαιότερα, θεωρώ πως και οι δύο ομάδες, που ισοβαθμούν λίγο πιο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 20 βαθμούς, θα παραμείνουν στην κατηγορία. Πολύ καλές ομάδες που διαθέτουν πολύ ικανούς προπονητές (Κιν και ΜακΛίς). Η Σάντερλαντ ενισχύθηκε, κατά την μεταγραφική περίοδο, με την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού Πρίτσα (Άαλμποργκ) και τον νεαρό δεξί μπακ Μπράντλεϋ δανεικό από την Μαν Γιου. Σημαντική απώλεια για τον Ρόι Κιν είναι η απουσία λόγω τιμωρίας του Τσόπρα. Η Μπέρμιγχαμ ενισχύθηκε στην επίθεση με την απόκτηση των Μακφάντεν και Ζαράτε, ώστε να μην τα περιμένει όλα από τον Ζερόμ τον μοναδικό αξιόπιστο επιθετικό της... Γέρνω προς το διπλό των φιλοξενούμενων λόγω της εξαιρετικής τους εικόνας κόντρα στους τρεις πρωτοπόρους (Μαν Γιου, Άρσεναλ, Τσέλσι). Φοβάμαι όμως την γερή έδρα της Σάντερλαντ και θα προτιμήσω το over 2.5 goals στο 2.36 ποντάροντας 20 ευρώ.

Στα υπόλοιπα σημερινά ματς, η Άρσεναλ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την διαλυμένη Νιούκαστλ, η Μίντλεσμπρο έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Γουίγκαν και τέλος Μπόλτον-Φούλαμ ίσως βολευτούν με την ισοπαλία. Αντίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: