powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Τρένο ο.... Tameiouxos!


Για μια ακόμη μέρα είχαμε δυο στις δυο επιτυχείς προβλέψεις! Η Νιούκαστλ δεν μπόρεσε να κερδίσει την Μπόλτον (0-0), σε ένα ματς που αποτελεί δυσφήμιση του ποδοσφαίρου ενώ η Βιγιαρεάλ συνέτριψε με 3-0 την Βαλένθια χάνοντας σωρεία κλασικών ευκαιριών για να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ. Η ξέφρενη πορεία του Tameiouxou προς το ταμείο και το κέρδος συνεχίζεται, έχοντας ήδη φτάσει τα 260 ευρώ κέρδος! Διανύουμε, όπως θα έχετε συνειδητοποιήσει, μέρες μεγάλης ρέντας!

Για σήμερα, το κουπόνι είναι γεμάτο με ενδιαφέροντες αγώνες στα πλαίσια της ελληνικής Superleague. ΟΦΗ-Ολυμπιακός αναμετριούνται στις 16:45 στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τον Ολυμπιακό να μετράει στα συν την επιστροφή του Στολτίδη στην αποστολή. Μακροχρόνια απόντες οι Λεντέσμα, Ραούλ Μπράβο, Ντομί και ο νεοαποκτηθείς Μπελούσι. Για τους γηπεδούχους, θα απουσιάσουν οι Ντρούλιτς, Πίρσμαν. Ο ΟΦΗ διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός την καλύτερη επιθετική γραμμή στην Ελλάδα.

Αναμένω ένα εύκολο απόγευμα για τους φιλοξενούμενους και ένα ωραιότατο over 2.5 goals για εμάς (20 ευρώ) με απόδοση 2.08 στην Betfair.

Στα υπόλοιπα ματς, αποφύγετε τον Παναθηναϊκό όπου το κλίμα θα είναι τεταμένο και στηρίξτε στο χ2 τον ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή που νίκησε με μεγάλη δόση τύχης μεσοβδόμαδα τον Πανιώνιο. Στα εκτός Ελλάδας, το Ατλέτικο-Ρεάλ αξίζει να το... δείτε και να το παίξετε under! Αυτά και πάμε χαλαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: