powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

Στο πλευρό των Καταλανών!


Τα ματς του τρέχοντος σαββατοκύριακου δεν με συγκινούν ιδιαίτερα. Και εξηγώ τους λόγους: δεν διεξάγονται πρωταθλήματα σε Αγγλία, Γερμανία (εδώ και καιρό), Ιταλία και Γαλλία. Αντ' αυτού, η αγωνιστική δράση περιλαμβάνει αγώνες κυπέλλου σε Αγγλία και Γαλλία. Επιτρέψτε μου να μην ασχοληθώ με τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είδους ομάδες θα κατεβάσουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λίγκ. Αν εσείς έχετε την όρεξη να ποντάρετε σε τόσο αμφίροππα ματς και μειωμένου ενδιαφέροντος, σας προτείνω να περιμένετε μέχρι την ανακοίνωση των ενδεκάδων. Τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα...

Εμείς θα μεταφερθούμε στην Ιβηρική Χερσόνησο και θα ασχοληθούμε με τους αγώνες για την 18η αγωνιστική της Primera Division. Το Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το ματς της αγωνιστικής , καθώς κοντράρονται ο τρίτος με τον τέταρτο της βαθμολογίας αντίστοιχα. Η Εσπανιόλ από την αρχή της φετινής σεζόν δείχνει διατεθειμένη να μην επαναλάβει την περσινή κακή πορεία της στο πρωτάθλημα. Απαλλαγμένη από το όποιο βάρος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων , έχει επικεντρώσει την προσοχή της ουσιαστικά στο πλασάρισμα εντός της πρώτης τετράδας. Βασικό της όπλο η ομοιογένεια, καθώς ελάχιστες αλλάγες πραγματοποιήθηκαν στο ρόστερ αλλά και ο εξαιρετικός προπονητής Χόρχε Βαλβέρδε.

Η Βιγιαρεάλ, έχοντας υγιείς παίκτες που της έλειψαν πέρσι όπως ο Πιρές και ο Νιχάτ, επιθυμεί να επιστρέψει στα σαλόνια του Τσου-Λου. Η Εσπανιόλ δεν θα έχει κάποια σημαντική απουσία για τον αγώνα. Αντιθέτως, η Βιγιαρεάλ θα στερηθεί των υπηρεσιών των τριών επιθετικών της, Νιχάτ, Τόμασον, Φράνκο (ίσως χρησιμοποιηθεί) και θα παίξει με μοναδικό προωθημένο τον ταλαντούχο πιτσιρικά Ρόσι. Ειδικά ο τούρκος Νιχάτ είναι πολύ μεγάλη απώλεια. Με βάση αυτά τα δεδόμενα, σπρώχνω 20 ευρώ στον 1 της Εσπανιολ με απόδοση 2.44 στην Betfair.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάρτσα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μαγιόρκα. Η Μαγιόρκα φέτος έχει αρκετά καλή ομάδα οπότε δεν θα μου προξενήσει κάποια έκπληξη αν πάρει θετικό αποτέλεσμα από την τραγική εκτός έδρας Μπαρτσελόνα. Στην Ελλάδα, έχουμε τον αγώνα Ηρακλής-Ολυμπιακός και έχω την αίσθηση πως οι ερυθρόλευκοι θα κάμψουν την αντίσταση του γηραιού. Πιθανότατα και από το ημίχρονο...

Λυπάμαι αλλά για σήμερα δεν έχω κάποιο άλλο προγνωστικό. Επίσης, να σας αναφέρω πως ένα κρυολόγημα με ταλαιπωρεί από χτες οπότε και η διάθεσή μου για οτιδήποτε είναι ολίγον κακή. Ελπίζω να αναρρώσω σύντομα! Adios!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: