powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Μεγάλο το σκορ στο ΟΑΚΑ!


Τα ντέρμπι μεταξύ των τριών ομάδων του κέντρου (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) είναι αυτά που συγκεντρώνουν την προσοχή και τα βλέμματα των περισσοτέρων φιλάθλων. Όταν αυτά τα ματς τοποθετούνται κοντά στην λήξη του πρωταθλήματος, το ενδιαφέρον για την έκβαση του ντέρμπι αυξάνεται και άλλο.

Σήμερα, ΑΕΚ και Ολυμπιακός (19:00, Supersport 1) στο ΟΑΚΑ θα κατεβάσουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα τους, με την προιστορία των αναμετρήσεων να έχει γύρει κατά πολύ υπερ του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι πως στο τιμόνι της ομάδας βρίσκονται υπηρεσιακοί προπονητές (Κωστένογλου, Σεγκούρα) που φαντάζουν ως προσωρινές λύσεις. Ο Σεγκούρα ίσως όχι τόσο... Οι γηπεδούχοι σίγουρα χρειάζονται περισσότερο την νίκη, καθώς έχουν μείνει αρκετά πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος ενώ μια πιθανή νίκη έναντι του μισητού αντιπάλου θα ενδυναμώσει αρκετά το πληγωμένο γόητρο της ομάδας και των οπαδών. Απότι φαίνεται, ο θρήσκος Κωστένογλου θα παρατάξει μια άκρως επιθετική ενδεκάδα με Εντίνιο, Ρίμπο στις πτέρυγες και Λύμπε, Μπλάνκο στην επίθεση. Στα χαφ οι αργοί Καφές, Ζήκος και δεξί και αριστερό μπακ οι χαμηλής ποιότητας Γεωργέας και Μπούρμπος αντίστοιχα. Ο Καλόν, μετά το επεισόδιο που είχε με τον Κωστένογλου, αποκλείστηκε από την αποστολή και θα κάνει παρέα στους τραυματίες Ασκάρατε, Μαντούκα και Αρουαμπαρένα.

Από την μεριά των ερυθρολεύκων, ο Σεγκούρα θα κατεβάσει την ομάδα με ενα 4-5-1 με μοναδική αιχμή μπροστά τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον γέροντα με την καμπούρα Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Ολυμπιακός θα φυλάξει την άμυνά του και θα προσπαθήσει να κάνει την ζημιά είτε στις αντεπιθέσεις είτε στις στημένες φάσεις. Ο Λεντέσμα επιστρέφει μετά από απουσία αρκετών παιχνιδιών και αξίζει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ενώ στην λίστα των τραυματιών μαζί με τον Λούα Λούα θα βρεθεί και ο Ζεβλάκοφ. Εν κατακλείδι, θεωρώ πολύ δύσκολο να επικρατήσει η ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι ενώ ο τρόπος παιχνιδιού του Ολυμπιακού μου φαίνεται πιο έξυπνος και μεθοδικός για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Δεδομένης της αμυντικής ανεπάρκειας της ΑΕΚ αλλά και της καλής επιθετικής λειτουργίας, θα ποντάρω 20 ευρώ στο over 2.5 goals που κυκλοφορεί στο 2.30.

Στα υπόλοιπα ελληνικά ματς, μου αρέσουν οι άσσοι της Λάρισας με την Καλαμαριά, του Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό (παρότι όλοι έχουν πέσει πάνω στο διπλό) και της Ξάνθης κόντρα στον Άρη. Τα ματς ΠΑΟ - Πανιώνιος και ΠΑΟΚ-Ατρόμητος είναι καλά για να πονταριστούν στο under και στα λίγα γκολ. Αυτά και καλή τύχη σε όλους!

Υ.Γ.: Δύο στα δύο χθες! Δεν σας χάλασε, όσοι με εμπιστευτήκατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: