powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Πάμε για πολλά γκολ!


Μετά τη χθεσινή εύκολη πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Ίντερ και την ολοκλήρωση της φάσης των 16 του Τσου-Λου, η σημερινή ημέρα ανήκει στο κύπελλο Ουέφα. Βρισκόμαστε στην ίδια φάση με το Τσου-Λου, όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά που διαχωρίζει τους δύο θεσμούς. Πέραν της αναμφισβήτητης διαφοράς ποιότητας, το κύπελλο Ουέφα είναι πιο "ανοιχτή" διοργάνωση. Τα μεγάλα σκορ έρχονται πιο εύκολα, ίσως επειδή συμμετέχουν χαμηλότερης δυναμικής ομάδες.

Στηριζόμενοι στην παραπάνω λογική, θα μεταβούμε στην Ολλανδία και στο Φίλιπ Στάντιουμ όπου η Αιντχόφεν θα υποδεχτεί την Τότεναμ στην ρεβάνς του 0-1 (21:45). Οι Ολλανδοί δεν είχαν αγωνιστική δραστηριότητα το Σ/Κ, λόγω της απεργίας των αστυνομικών, και αναμένονται φρέσκοι. Παρά τα πολλά αμυντικά προβλήματα που αντιμέτωπισε και με μοναδικό παίκτη κλάσης στα μετόπισθεν τον Σαλσίδο, η Αϊντχόφεν εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος. Μοναδική απουσία για τον Μάρτιν Γιόλ ο τραυματίας Έρικ Άντο. Από την άλλη πλευρά, οι Τότεναμ έχοντας εξασφαλίσει την έξοδο στο κύπελλο Ουέφα μέσω του Λιγκ Κάπ ,το οποίο και κατέκτησε, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το αγγλικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά νίκησε με 4-0 την Γουέστ Χαμ, δείχνοντας έτοιμη για τον εναπομείναντα στόχο της, το κύπελλο Ουέφα. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα με τους Μπέιλ, Εκοτο, Καμπούλ, Ρότσα και Χάτον να είναι εκτός αποστολής. Πρόκειται για δύο ομάδες με μέτριες άμυνες που στηρίζονται στα κέφια των επιθετικών τους. Μονόδρομος το over 2.5 goals στο 2.04 το οποίο θα στηρίξω με 20 ευρώ.

Η έτερη εκπρόσωπος του αγγλικού ποδοσφαίρου, Έβερτον υποδέχεται την Φιορεντίνα (21:45) και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0. Η ομάδα του Ντέβιντ Μόγιες πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην Πρέμιερσιπ ευρισκόμενη στην 4η θέση και στοχεύοντας στην έξοδο στο Τσου-Λου. Ο Μόγιες έχει φτιάξει ένα σύνολο με τρομερή ομοιογένεια και πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Χωρίς σημαντικές απουσίες με τους Βόγκαν, Νούνο Βαλέντε και Μανουελ Φερνάντες να είναι εκτός αποστολής. Στην αντίπερα όχθη, οι Βιόλα πρόερχονται από ήττα για το ιταλικό πρωτάθλημα όπου πασχίζουν να κρατήσουν την 4η θέση, με την γερο Μίλαν να τους καταδιώκει. Μακροχρόνια απών ο Μούτου. Πιστεύω πως οι Ιταλοί θα τα βρουν σκούρα, καθώς η Έβερτον εντός έδρας δαγκώνει πολύ άσχημα. Το 2-0 είναι ανατρέψιμο και θα ρισκάρω προτείνοντας την πρόκριση της Έβερτον στο 5.60 (10 ευρώ).

Αυτά τα ολίγα και καλή τύχη σε όλους!

Υ.Γ.: Τάκη μην στεναχωριέσαι! Η Λειβαδιά είναι κοντά!
Υ.Γ.: Είναι κατάντια για το ιταλικό ποδόσφαιρο να παίρνει
αυτή η Ίντερ τόσο εύκολα το πρωτάθλημα. Έλεος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: