powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Δύο άσσοι από το μανίκι!


Η μεσοβδόμαδη αγωνιστική δράση ήταν για... σινεμά, βόλτα, φαγητό και οτιδήποτε άλλο είχατε την διάθεση να κάνετε από το να "καείτε" βλέποντας φιλικά εθνικών ομάδων. Όπως θα διαπιστώσατε, το ελληνικό πρωτάθλημα απουσιάζει από την σημερινή μέρα και θα απουσιάζει μέχρι να ολοκληρωθεί. Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται την Κυριακή στις 19:00, αρχής γενομένης από αύριο. Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, τα ωράρια παραμένουν όπως τα ξέρατε και οι επιλογές, για τους παίκτες, πολλές ως συνήθως.

Για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, δύο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους, Μπέρμιγχαμ και Μάντσεστερ Σίτυ, συγκρούονται στο Σεντ Άντριους (17:00). Οι γηπεδούχοι μετά την εντυπωσιακή τεσσάρα που πέτυχαν επί της Τότεναμ στις αρχές του μήνα δεν έχουν καταφέρει να σημειώσουν άλλη νίκη. Πρακτικά, βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού ευρισκόμενοι ένα μόλις πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Μπόλτον. Πάντως, πρόκειται για μια πολύ καλή και νεανική ομάδα η οποία αν είχε από την αρχή της σεζόν τον Μακλίς στο τιμόνι του προπονητή, θα βρισκόταν σε καλύτερη μοίρα. Στα αγωνιστικά, ο στόπερ Ρίτζουελ και ο επιθετικός Μακφέιντεν θα απουσιάσουν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν εμφανώς ξεφουσκώσει τόσο σε απόδοση όσο και σε φρεσκάδα ομάδας.
Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον έχει σταθεροποιήσει την Σίτυ στην 8-9 θέση και θα παλέψει μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για την έξοδο στο κύπελλο Ουέφα. Οι βασικοί αμυντικοί Μπό κια Ρίτσαρντς είναι τραυματίες. Παρότι η Μάντσεστερ Σίτυ δεν έχει πολλές απουσίες, δεν της έχω εμπιστοσύνη και θα στηριχτώ στο κίνητρο των γηπεδούχων που είναι μεγαλύτερο. 1 στο 2.56 και ποντάρω 15 ευρώ.

Αργά το βράδυ (23:00, Supersport 1), στην Ισπανία διεξάγεται η αναμέτρηση των δύο κύριων διεκδικητών των θέσεων που οδηγούν στα προκριματικά του Τσου-Λου, Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι έχουν δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας και πολύ δύσκολα θα απωλέσουν την τρίτη θέση που κατέχουν εδώ και πάρα πολλές αγωνιστικές. Η σταθερότητα της ομάδας σε συνδυασμό με τους ταλαντούχους νέους παίκτες (Ρόσι, Κάνι) που έχουν προστεθεί είναι τα δύο βασικά συστατικά της επιτυχίας. Κανένα σοβαρό πρόβλημα για τον προπονητή Πελεγκρίνι. Στο έτερο στρατόπεδο, η Ατλέτικο φαντάζει πιο ώριμη από ποτέ να κρατήσει την θέση της στην πρώτη τετράδα. Με οδηγό τον Αγκουέρο για ακόμη μια φορά, έκανε μεγάλο διπλό στην έδρα της Σεβίλλης με 2-1 και απέκτησε μεγάλο αβαντάζ για την 4η θέση. Μοναδικό κακό νέο για την ομάδα του Αγκίρε, ο μεσοβδόμαδος τραυματισμός του Σιμαό στο φιλικό Πορτογαλία-Ελλάδα. Στην θέση του θα βρεθεί ο Ισπανός Λουίς Γκαρσία. Δεν πιστεύω πως η Ατλέτικο θα περάσει πάλι από μια τόσο δύσκολη έδρα και ειδικά κόντρα στην Βιγιαρέαλ που έχει και καλύτερη ομάδα. Βλέπω 1 στην απόδοση του 2.34 και τοποθετώ 20 ευρώ.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Αύριο θα έχουμε 8 αγώνες από Ελλάδα και φυσικά ανάλυση για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ που θα κρίνει ουσιαστικά τον πρωταθλητή. CIAO!!!!!!!!

Υ.Γ.: Και εκεί που κοιμόμουνα μου ήρθε η επιφοίτηση για το τι λείπει από τον ελληνικό τύπο! Μια ακόμη αθλητική εφημερίδα (βλ. Εξέδρα)! Αντε, να τις εκατοστίσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: