powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Όταν το μέλλον συναντά το παρελθόν...


Το νέο συγκρούεται με το παλιό. Οι ταλαντούχοι νεαρής ηλικίας παίκτες του Βενγκέρ καλούνται να αντιτάξουν ποιότητα, ταχύτητα και ενθουσιασμό στην εμπειρία και στο μέταλλο του πρωταθλητή που διαθέτουν τα γερόντια του Αντσελότι. Όλη η ποδοσφαιρική ευρώπη θα είναι σήμερα επικεντρωμένη στον αγώνα Μίλαν-Άρσεναλ.

Όπως εύχοστα θα παρατηρήσετε και εσείς, τα προηγούμενα χρόνια η ευρωπαϊκή εμπειρία και η βαρύτητα της φανέλας της κάθε ομάδας αποτέλεσαν στοιχεία που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό τον νικητή τέτοιων αναμετρήσεων. Οι άπειροι νεανίσκοι νιώθουν τα πόδια τους περίπου 100 κιλά το ένα και δεν μπορούν να βγάλουν μια σωστή πάσα στα δυο μέτρα και οι 35ρηδες ξαφνικά διανύουν την δεύτερη ποδοσφαιρική τους νιότη.

Όλα τα πράγματα όμως κάποια στιγμή τελειώνουν. Η ομάδα της Μίλαν θεωρώ πως έχει ολοκληρώσει την πορεία της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αν και δεν λέει να το συνειδητοποιήσει ο Μπερλουσκόνι. Με φωτεινή εξαίρεση τον Βραζιλιάνο Πάτο που έχει δείξει μέχρι στιγμής πολύ καλά στοιχεία, οι "καραβάνες" της ομάδας είτε δεν έχουν τίποτε άλλο να προσφέρουν είτε δεν μπορούν... Οι Ζέεντορφ, Γιανκουλόφσκι, Ρονάλντο και Έμερσον είναι τραυματίες ενώ ο Κακά θα αγωνιστεί παρά το πρόβλημα που έχει στο γόνατό του.

Στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, είναι φανερό πως όλοι είναι ακόμα επηρεασμένοι από τον τραυματισμό του Εντουάρντο που εκτός των άλλων είναι και σημαντική αγωνιστική απώλεια. Με τον Φαν Πέρσι να μην είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί βασικός, οι λύσεις στην επιθετική γραμμή περιορίζονται στον Αντεμπαγιόρ και στον μέτριο Μπέντνερ. Στη λίστα των τραυματιών παραμένουν οι Ροσίτσκι και Τουρέ.

Η Μίλαν θα κατέβει συντηρητικά στον αγώνα, περιμένοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με τους Κακά και Πάτο. Η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να επιβάλει ένα γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού που δεν θα μορέσει να ακολουθήσει η γερασμένη ιταλική ομάδα. Επειδή πολλές φορές η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, θα στηρίξω το 2 της Άρσεναλ στο 4.20 με 20 ευρώ, αναμένοντας μια πολύ καλή εμφάνιση από πλευράς Άγγλων.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα θα πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο ενώ η Φενέρ είναι ικανή για την έκπληξη κόντρα στην ασταθής Σεβίλλη. ΒΥΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: