powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Ευρωπαϊκή κούραση!


Μετά το πέρας των μεσοβδόμαδων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, πολλές ομάδες θα κληθούν να συγκεντρωθούν στο εγχώριο πρωτάθλημά τους, έχοντας καταβάλει πολλές δυνάμεις αγονιζόμενοι είτε για το Τσου-Λου είτε για το κύπελλο Ουέφα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε, στηριζόμενοι στην κακή εικόνα που έδειξαν αυτές οι ομάδες και στην έλλειψη χρόνου που έχουν για ανασύνταξη δυνάμεων.

Στην Γερμανία, η Στουτγκάρδη θα υποδεχτεί την Βέρντερ Βρέμης (16:30, Supersport 7). Η ομάδα του Άρμιν Φέ πραγματοποιεί κακή χρονιά παρότι το ρόστερ της διατηρήθηκε το ίδιο σε μεγάλο βαθμό. Η απουσία του Χίλντεμπραντ κάτω από τα γκολπόστ είναι εμφανής από την αρχή της χρονιάς, αφού εκτός από εξαιρετικός τερματοφύλακας αποτελούσε και μια ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα. Επίσης, πολλοί τραυματισμοί από την αρχή της χρονιάς έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα, σήμερα όμως θα αγωνιστεί πλήρης. Από τη μεριά των φιλοξενούμενων, η Βέρντερ, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, ηττήθηκε με 2-0 από την Ρέιντζερ την Πέμπτη στην Γλασκώβη. Για πολλοστή φορά αποδείχθηκε πως τα κέφια του Ντιέγκο καθορίζουν την ποιότητα της απόδοσης ολόκληρης της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος άσσος θα απουσιάσει από το σημερινό ματς μαζί με τους Φρίνγκς , Μπορόφσκι και Σανόγκο. Θα στηρίξω τον 1 της Στουτγκάρδης στο 2.54 με 15 ευρώ κόντρα στην Βέρντερ των σημαντικών απουσιών.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Ρεάλ υποδέχεται την Εσπανιόλ (21:00, Supersport 3) στον απόηχο του αποκλεισμού της στο Τσου-Λου από τη Ρόμα με εντός έδρας ήττα 2-1. Το κλίμα για τον Γερμανό προπονητή Μπέρντ Σούστερ δεν είναι καθόλου καλό, ειδικά μετα τις δηλώσεις περί απουσίων που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του. Απουσίες λόγω τραυματισμού θα υπάρχουν και σήμερα, με τους Φαν Νίστελροι, Ρομπέν και τους αμυντικούς Σαλγκάδο, Σέρχιο Ράμος και Μετσέλντερ να βρίσκονται στην λίστα. Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, καθώς και ο αρχηγός Ραούλ Ταμούδο ξεπέρασε κάποιο πρόβήμα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Προέρχονται από νίκη επί της Βαλένθια με 2-0 και εξακολουθούν να κυνηγούν την έξοδο στο Τσου-Λου και την πρώτη τετράδα. Ρισκάραω ποντάροντας 20 ευρώ στο Χ2 της Εσπανιόλ που βρίσκω στο 2.50 (κατά 1.65). Η Χετάφε κέρδισε, η Ρόμα κέρδισε στο μπερναμπέου. Γιατί όχι και η Εσπανιόλ;

Στην Ελλάδα, βλέπω την νίκη του Πανιωνίου απέναντι στον μέτριο ΠΑΟΚ των πολλών απουσιών και το over του Αρη με τον Λεβαδειακό. ΒΥΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: