powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Ας μιλήσουν οι έδρες!



Το ποδαρικό στο μπάσκετ μας έκανε καλό, χαρίζοντάς μας ένα καλό και εύκολο ταμείο με την Παρτιζάν να ελέγχει σε όλη την διάρκεια του αγώνα την έκβαση του αποτελέσματος. Για την σημερινή μέρα, θα επιστρέψω στο προσφιλές μου ποδοσφαιράκι, αφήνοντας όμως στην άκρη το Γερμανικό και Αγγλικό πρωτάθλημα όπου δεν βρίσκω κάποιο αγώνα που να με συγκινεί.

Μεταβαίνω στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση των ουραγών μεταξύ Εργοτέλη και Βέροιας (16:45, ALPHA). Είναι κοινώς παραδεχτό από το σύνολο του φίλαθλου κόσμου πως η δεύτερη τη τάξει ομάδα της Κρήτης αδικείται ευρισκόμενη εδώ και πολλές αγωνιστικές στον πυθμένα της βαθμολογίας. Κατά την γνώμη μου, πληρώνει την μη ενίσχυσή της κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με συνέπεια να αναγκαστεί να τρέχει μεταγραφικά κατά την χειμερινή περίοδο ώστε να ενισχύσει την λειψή επιθετική της γραμμή. Ο Καραγεωργίου δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Πόζα, Μιλάντιν, Γραμμόζη και τους νεαρούς Γιάννη Κοιλιάρα, Ανυφαντάκη και Μαυρουδή. Η Βέροια, από την άλλη, βρίσκεται δύο βαθμούς πιο πάνω από τους γηπεδούχους και θεωρούνται ως ένα από τα φαβορί για να υποβιβαστούν. Μεσοβδόμαδα, η διοίκηση της Βέροιας απέλυσε τον Γιάννη Ματζουράκη που είχε προσλάβει πριν από 2-3 μήνες. Την θέση του ανέλαβε ο άπειρος Γιώτης Τσαλουχίδης ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αλεξίου, Φριτέα και Ντε Λάνγκε. Ο Εργοτέλης είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα από την Βέροια και σήμερα παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή. Θα στηρίξω την προσπάθεια των γηπεδούχων με 22 ευρώ στον 1 του 1.96.

Στο καμπιονάτο, το σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει το ντέρμπι μεταξύ της Ρόμα και της Μίλαν (21:30, Supersport 1). Οι Ρωμαίοι έκαναν την υπέρβαση στο Τσου-Λου αποκλείοντας την Ρεάλ με δύο νίκες και τώρα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκ νέου την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πρωτάθλημα, η πορεία τους είναι εξίσου καλή αφού βρίσκονται μόλις 6 βαθμούς πίσω από την Ίντερ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν έχει απουσίες και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στο Μιλάνο, υπάρχει απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό στο Τσου-Λου και πλέον άπαντες προσπαθούν να συγκεντρωθούν στον στόχο της τέταρτης θέσης. Πάντως, η πολυπόθητη κατεύθυνση ανανέωσης της ομάδας δεν διαφαίνεται και δυστυχώς θα αναβληθεί για ακόμη μία χρονιά...Πλην των γνωστών τραυματιών, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα για την ομάδα του Αντσελότι. Η Ρόμα είναι πιο γρήγορη, πιο σύγχρονη και πιο φρέσκια ομάδα από την Μίλαν που συνεχίζει να παρουσιάζει κακή αγωνιστική εικόνα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Πίστευω σε νίκη των γηπεδούχων και την στηρίζω με 20 ευρώ στον 1 του 2.24.

Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζω το over στο ματς Βαλένθια-Σεβίλλη και το 1Χ στο Λακορούνια-Ρεάλ αφού η ομάδα του Μπέρντ Σούστερ δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

Γεια σας και τα χρόνια μου πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: