powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Πίστη στους δράκους!


Ενθάδε κείται η Μίλαν. Μια από τις καλύτερες ομάδες που πρωταγωνίστησε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την τελευταία εικοσαετία. Χθες το βράδυ έκλεισε ο κύκλος ζωής της. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Κακά μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα που οδήγησε στον αποκλεισμό της Μίλαν με 2-0. Ο βραζιλιάνος άσσος έδειξε τον δρόμο της ανανέωσης τον οποίο καλείται να ακολουθήσει η διοίκηση της ομάδας δημιουργώντας μια φρέσκια ομάδα υπό την καθοδήγηση ενός νέου προπονητή. Για την Άρσεναλ, ότι και να πούμε είναι λίγο. Με απλά λόγια, αποτελεί τον ορισμό του ομαδικού ποδοσφαίρου και τηων παικτών που έχουν χύσει τόνους ιδρώτα στις προπονήσεις για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Πολλά μπράβο στον Αλσατό.

Σήμερα δίνεται συνέχεια στην φάση των 16 του Τσου-Λου, με τα ζευγάρια Τσέλσι Ολυμπιακός, Πόρτο-Σάλκε, Ρεάλ-Ρόμα ενώ το Ίντερ-Λίβερπουλ θα διεξαχθεί στις 11/03. Θα δυσαρεστήσω τους φίλους Ολυμπιακούς καθώς θεωρώ πως η Τσέλσι θα κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ από την ομάδα του Πειραιά. Με το Ρεάλ-Ρόμα δεν ασχολούμαι λόγω της ασταθής απόδοσης που χαρκτηρίζει και τις δύο ομάδες.

Το τρίτο ματς της βραδιάς όπου η Πόρτο υποδέχεται την Σάλκε (21:45, Supersport 2) θα αποτελέσει την σημερινή μου πρόταση. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας βρίσκονται 12 βαθμούς μπροστά από την 2η Μπενφίκα και έχουν ουσιαστικά κατακτήσει για πολλοστή φορά το πρωτάθλημα. Ο καημός τους είναι η ευρώπη, αφού στην μετά -Μουρίνιο εποχή δεν έχουν επιτύχει κάτι αξιόλογο. Στο κατάμεστο Ντραγκάο θα παραταχθούν χωρίς απουσίες για να ανατρέψουν το 1-0 με το οποίο ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματά τους στην Μπουντεσλίγκα. Η Πόρτο θα χτυπήσει από τα άκρα με αιχμή τον Κουαρέσμα και πάει για καθαρό σκορ δηλ. χωρίς να δεχτεί γκολ. Μπορεί να το καταφέρει καθώς διαθέτει πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Η Σάλκε δεν με πείθει για αυτό και θα στηρίξω την Πόρτο, ποντάροντας 20 ευρώ στην πρόκριση των δράκων στην απόδοση του 2.40.

Τέλος, σας υπενθυμίζω πως σήμερα έχουμε δύο εμβόλιμα ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει λογικά με over την ομάδα του Περιστερίου ενώ στο ΟΑΚΑ μπορεί να γίνει η έκπληξη από πλευράς ακριτών.

Καλά κέρδη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: