powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Ισορροπία στο Λονδίνο!


Κερδοφόρα και η χθεσινή μέρα για το ταμείο μας με 2/2 βασικές επιλογές. Και οι υπόλοιπες εκτιμήσεις μας επιβεβαιώθηκαν εξαιρουμένης της Σεβίλλης η οποία δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-1 από την Ατλέτικο. Σήμερα, όπως αντιληφθήκατε, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ όπου διεξάγονται τα δύο μεγάλα ντέρμπι για την Πρέμιερ Λίγκ, Μάνστεστερ-Λίβερπουλ και Τσέλσι-Άρσεναλ.

Η Τσέλσι, λοιπόν, του Άβρααμ Γκράντ υποδέχεται την Άρσεναλ του Αλσατού προπονητή (18:00, Supersport 2) έχοντας να καλύψει δύο πόντους βαθμολογικής διαφοράς. Οι γηπεδούχοι, στην μετά Μουρίνιο εποχή, δεν έχουν απωλέσει την σταθερότητά τους ως ομάδα και παραμένουν ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος που πρέπει να δεινοπαθήσεις για να καταβάλεις. Πάντως μεσοβδόμαδα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου, μένοντας στο 4-4 με την Τότεναμ αν και προηγήθηκαν αρκετές φορές.
Μοναδική απώλεια για τους μπλε, ο βασικός πορτιέρο Τσέχ την θέση του οποίου θα πάρει ο Κουντιτσίνι. Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, είναι φανερή η περίοδος ντεφορμαρίσματος της ομάδας στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, έχοντας 4 συνεχόμενες ισοπαλίες. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η απώλεια του Εντουάρντο ο οποίος είχε πολύ καλή χημεία με τον Αντεμπαγιόρ και έδινε βοήθειες στο σκοράρισμα. Στο σημερινό ματς, θα είναι πολύ προσεκτική καθώς διακυβεύεται ουσιαστικά η δεύτερη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσου-Λου. Ροτζίσκι και Ντιαμπί παραμένουν τραυματίες. Η έφεση και των δύο ομάδων στην ισοπαλία και ο φόβος της ήττας σε ένα τόσο σημαντικό ματς, με οδηγούν στο Χ με απόδοση 3.20 και στηρίζω με 15 ευρώ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μάντσεστερ έχει το προβάδισμα έναντι της Λίβερπουλ ενώ στην Ελλάδα τα φαβορί (Άρης, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ) θα επικρατήσουν ως συνήθως! Μόνο μια επιλογή, λοιπόν, για σήμερα. Το κουπόνι είναι δύσκολο και οι παγίδες πολλές οπότε....ΠΡΟΣΟΧΗ!

Γειά σας και χαρά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: