powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Δυνατά πονταρίσματα!


Μετά από καιρό, σημειώσαμε το απολύτο στις προβλέψεις μας και ανέβηκαμε εκ νέου λίγο στα κέρδη του ταμείου μας. Και στα υπόλοιπα ματς τα οποία σας πρότεινα και έδωσα την εκτίμησή μου, ήρθαν ακριβώς όπως τα περίμενα. Η Ρεάλ ηττήθηκε από την Λα Κορούνια, η Βαλένθια με την Σεβίλλη έφεραν το over έστω και στο 91' και τέλος, Ρόμα και Εργοτέλης πήραν πολύτιμες νίκες. Και για το σημερινό απόγευμα Κυριακής, βλέπω αγώνες που αξίζουν την προσοχή μας και τα λεφτά μας.

Βιγιαρεάλ εναντίον Σαραγόσα (18:00) το πρώτο ματς της ημέρας, με τους γηπεδούχους να έχουν σταθεροποιηθεί από την αρχή του πρωταθλήματος στην τρίτη θέση. Πολύ δύσκολα θα την απωλέσουν, καθώς διαθέτουν εξαιρετική ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Την προηγούμενη αγωνιστική έφυγαν με τη νίκη από το Καμπ Νου (1-2). Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες για το σημερινό ματς αφού επιστρέφουν ο ταλαντούχος μέσος Κάνι και ο δεξιός μπάκ Άνχελ. Οι φιλοξενούμενοι πρόσφατα άλλαξαν πάλι προπονητή, φτάνοντας τους τέσσερις για φέτος. Η ομάδα δεν "τραβάει" από την αρχή της χρονιάς και οι αλλαγές προπονητών δεν έχουν προσφέρει μια ουσιαστική αλλαγή στην πορεία της ομάδας. Από το σημερινό ματς θα απουσιάσουν ο αριστερός μπακ Χουαν Φράν (τιμωρημένος),ο Αιμάρ και ο Κουαρτέτο. Η Βιγιαρεάλ είναι πολύ καλύτερη ομάδα και περιμένω να αποτυπωθεί στο γήπεδο. 1 στο 1.87 με 25 ευρώ ποντάρισμα.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Άρη (19:00, Supersport 1) επιδιώκοντας να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου και της δεύτερης θέσης. Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να αφήσει για ένα ακόμη ματς εκτός ενδεκάδας τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η ομάδα χωρίς αυτόν και τον γερο Ρίμπο αποκτά ταχύτητα και περισσότερο τρέξιμο, οπότε γίνεται και πιο επικίνδυνη. Λόγω τραυματισμού θα απουσιάσουν οι Ζήκος και Αρουαμπαρένα ενώ τιμωρημένοι είναι ο Καφές και ο Δέλλας. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς θα παραταχθεί με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς τον τιμωρημένο Κόκε. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, όλο το βάρος πέφτει στον Αμορούσο. Οι Χαβίτο και Κάλβο λογικά θα βρίσκονται στον πάγκο. Η ΑΕΚ έχει πολλά αμυντικά προβλήματα στα οποία έρχεται να προστεθεί η απουσία του Δέλλα. Επιθετικά ,όμως, με Μπλάνκο, Καλόν μπορεί να σκοράρει εύκολα. Καταλήγω στο over 2.5 goals που βρίσκω στην τιμή του 2.42 και ποντάρω 20 ευρώ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως θα κερδίσει στην Ξάνθη την ομώνυμη ομάδα ενώ μου φαίνεται καλός και ο άσσος της Μάντσεστερ Σίτυ επί της αδιάφορης Τότεναμ.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: