powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Στροφή στο μπάσκετ!


Η αδυναμία των Άγγλων στην διαδικασία των πέναλτι φάνηκε και στα χτεσινά ματς, με τις Έβερτον και Τότεναμ να αποκλείονται από την άσπρη βούλα... Μετά, λοιπόν, από τις χθεσινές αποτυχήμενες επιλογές για το κύπελλο Ουέφα, θα επιχειρήσω να ανακάμψω μέσω των σημερινών μπασκετικών αγώνων για την Ευρωλίγκα.

Η τουρκική Εφές Πίλσεν υποδέχεται την Παρτιζάν (20:15, Supersport 4), με τους γηπεδούχους να διατηρούν ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης. Μετά τον διωγμό τον τριών Αμερικανών (Γουντς, Νίκολας, Ράιτ) λόγω της άρνησής τους να μεταβούν στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν, η ομάδα του εξαιρετικού προπονητή Ντέιβιντ Πλάτ έχει αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό και πλέον στηρίζεται στα κέφια των Πεν και Χάτσον. Στην απέναντι όχθη, ο Βουγιόσεβιτς έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή νεανική ομάδα με ανερχόμενο αστέρι τον πολύ καλό σέντερ Νίκολα Πέκοβιτς. Το ματς θα κριθεί στα τελευταία λεπτά όμως το ουσιαστικό κίνητρο ανήκει στους Σέρβους που έχουν ρεκόρ 2-2 και με νίκη θα έχουν ελπίδες πρόκρισης, εν αντιθέσει με τους Τούρκους (1-3). Όπως καταλάβατε, 2 την Παρτιζάν στο 2.60 με 20 ευρώ ποντάρισμα.

Στα παιχνίδια με ελληνικό ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει έστω και δύσκολα την Σιένα ενώ ο Ολυμπιακός δεν πιστεύω πως θα κάνει δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη.

Ας ελπίσουμε η "σπυριάρα" μπάλα να είναι καλή μαζί μας! ΒΥΕ!

1 σχόλιο:

Agbonlahor είπε...

Φιλαράκι παίξε Portsmouth - Villa στο over και ασσο την Birmingham!