powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

Ο Αλσατός έχει το προβάδισμα!


Δεν πιστεύω να έχετε παράπονο από τις χθεσινές προτάσεις! Ήλιος λαμπρός μας οδηγεί απ' ότι φαίνεται! Η Έβερτον επικράτησε 2-0 της Γουεστ Χαμ, η Μπάγερν δεν κατάφερε εν τέλει να κερδίσει τη Χέρτα και στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος επιβεβαιωθήκαμε ως προς το under και τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν τα φαβορί. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το βασίλειο του under, έχετε το υπόψιν σας!

Το σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει ματς κυρίως προς τέρψιν των ποδοσφαιρόφιλων και όχι των απανταχού τζογαδόρων. Παρ' όλα αυτά θα ασχοληθώ με το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Arsenal και Chelsea. Η καλοδουλεμένη ομάδα του Βενγκέρ προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα στο αγγλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα την εκτός έδρας ήττα, την προηγούμενη εβδομάδα, από την Μίντλεσμπρο με 2-1 σε συνδυασμό με μέτρια απόδοση. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη τους ήττα στη φετινή Πρέμιερσιπ. Από την άλλη μεριά, η Τσέλσι με τον Άβρααμ Γκράντ στον πάγκο της έχει κάνει ένα μικρο σερί νικών ,χωρίς να έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, το οποίο οφείλεται κατά κύριο λόγο στο εύκολο πρόγραμμα που είχε.

Η Άρσεναλ θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο πλήρης αφού μέχρι και ο Φαν Πέρσι που απουσίαζε για πολύ καιρό, είναι πλέον υγιής όχι όμως και έτοιμος για ένα τέτοιο ματς. Για την Τσέλσι δύο πολλοί σημαντικοί παίκτες θα απουσιάσουν: Εσιέν και Ντρογκμπά (και ίσως και ο Μαλουντά). Βάσει αυτών των δεδομένων και συνυπολογίζοντας πως ο Αβραάμ Γκραντ δεν έχει εμπειρία από τέτοια ματς αλλά και η εικόνα της ομάδας του δεν με πείθει, θα εμπιστευτώ την Άρσεναλ και τον Γάλλο μάγο Αρσέν Βενγκέρ στο 2.52 στην
Betfair ποντάροντας το αξιοσέβαστο ποσό των 20 ευρώ.

Στο άλλο ντέρμπι της Αγγλίας, δεν βλέπω ήττα της Μάντσεστερ από την Λίβερπουλ. Σε τέτοια ματς παίζει ρόλο η ποιότητα των παικτών που διαθέτεις γι' αυτό και πιστεύω πως η Μαν Γιουν έχει τον πρώτο λόγο.

Στο ελληνικό ντέρμπι, μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ θα δώσω σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά αφού διαθέτει πιο ποιοτικούς παίκτες στην σύνθεσή του. Αν ο Φερέρ κατεβάσει την ομάδα όπως διαβάζω στις εφημερίδες, θα χάνει από το ημίχρονο... Με Καφέ, Τόζερ, Ζήκο στα χαφ και χωρίς τον Ενσαλίβα στην ενδεκάδα, δηλαδή τον μοναδικό παίκτη που τρέχει ακατάπαυστα για όλους τους άλλους, οι Λέντεσμα, Στολτίδης θα έχουν εύκολο βράδυ. Ο Ισπανός προπονητής μας έχει δείξει από πέρυσι πως έχει μια τάση να πειραματίζεται πριν από τα ντέρμπι, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ας το απόφυγει αυτήν την φορά. Επίσης, το over 2.5 goals κυκλοφορεί σε πολυ καλές αποδόσεις και αξίζει το ρίσκο. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα παίξει πολύ πιο ανοιχτά απ' ότι με την Βέρντερ.

Καλή τύχη και ας ελπίσουμε να απολαύσουμε ωραίο θέαμα! CIAO!

Δεν υπάρχουν σχόλια: