powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Φινάλε με πολλά γκολ!



Διανύουμε την τελευταία μέρα της ποδοσφαιρικής αγωνιστικής περιόδου και εύχομαι οι προβλέψεις μου να επιβεβαιωθούν όπως συνέβη χθες με την Άστον Βίλα. Τα πρωταθλήματα, λοιπόν, που ρίχνουν την αυλαία στην φετινή χρονιά είναι το ολλανδική Eredevisie, η δική μας ελληνική Superleague και το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου ονόματι Premier League. Όπως καταλαβαίνετε, τον κύριο λόγο στις αναλύσεις μου θα τον έχει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πανιώνιος- ΌΦΗ το πρωτο ματς με το οποίο θα ασχοληθώ. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει αρκετούς βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ευρισκόμενοι στην 7η θέση με 19 βαθμούς. Λογικό, αφού είχαν και τις υποχρεώσεις τους στο κύπελλο Ουέφα. Στην έδρα τους παραμένουν με ρεκόρ 4-1-1 και δύναμη πυρός τον Αλγερινό Ράφικ Τζιμπούρ που σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια. Επίσης, να σημειωθεί πως πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του πολύ καλού παίκτη Ντάριο Φερνάντες με την φανέλα του Πανιωνίου, αφού θα μετακομίσει στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Ηρακλείου παρά την αλλαγή προπονητή συνεχίζει την τραγική της πορεία όντας στην προτελευταία θέση. Το βασικό πρόβλημα που καλείται να λύσει ο κ. Παράσχος είναι η τραγική αμυντική λειτουργία αυτής της ομάδας. Όσο οξύμωρο και αν σας φαίνεται, είναι εμφανής η απουσία και το κένο που δημιούργησε η αποχώρηση του Κώστα Κωνσταντινίδη. Λαμβάνοντας υπόψιν την κακή άμυνα του ΟΦΗ και την καλοδουλεμένη ομάδα του Λίνεν θα προτείνω το over 2.5 goals,
ποντάροντας 20 ευρώ, που κατάφερα να βρω στην Betfair στην εξαιρετική απόδοση του 2.38.

Στα υπόλοιπα ματς, η ΑΕΚ παραδοσιακά δυσκολεύεται από τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα και πέρσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, οπότε μην ποντάρετε στην χαμηλή τιμή της ΑΕΚ. Στο Καλαμαριά-Ηρακλής πιστεύω πως ο Γηραιός δεν θα ηττηθεί και στο Άρης- Παναθηναϊκός... δεν έχω ιδέα τι θα γίνει, πλην του ότι βλέπω κλειστό ματς, άρα στο under τα λεφτά σας! Στην Αγγλία, μείνετε μακριά από την Λίβερπουλ! Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει να περάσει από την έδρας της Μάντσεστερ Σίτυ, όποτε αξίζει ένα ρίσκο στον άσο των citizens που κυκλοφορεί σε εξαιρετικές τιμές (αγγίζει το 4!).

Τελειώσαμε για το 2007! Μια κακή χρονιά, αρκετά απρόβλεπτη και με αρκετές δυσκολίες (μιλώ από ιδίαν εμπειρία) πέρασε! Ελπίζω ο νέος χρόνος να μας συμπεριφερθεί καλύτερα και με πιο κόσμιους τρόπους! Ευχές δεν θα κάνω! Άλλωστε μην έχετε την ψευδαίσθηση πως θα πραγματοποιηθούν. Ας καλωσορίσουμε το δίσεκτο 2008 και βλέπουμε. Καλή χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: