powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Απόλυτη επιβεβαίωση!
Ένα πολύ ενδιαφέρον, ποδοσφαιρικά, διήμερο ολοκληρώθηκε και με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπω το συνολικό ταμείο να έχει ήδη αυξημένα κέρδη. Το σερί των επιτυχημένων προβλέψεων συνεχίστηκε και την Κυριακή, έστω και με το ισχνό 1-0 της αρμάδας του Βενγκέρ! Άλλωστε, στο στοίχημα είναι σύνηθες φαινόμενο τα θετικά ή αρνητικά σερί προβλέψεων. Και αυτό συμβαίνει γιατί η ψυχολογία του παίκτη παίζει σημαντικό ρόλο στις προβλέψεις και στις εκτιμήσεις που θα κάνει. Δύο στα δύο το σαββατοκύριακο,λοιπόν, και πλειάδα σωστών εκτιμήσεων στους υπόλοιπους αγώνες που αναλύσαμε! Μοναδική παραφωνία στα προγνωστικά μου, το over στην μάχη κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Για το συγκεκριμένο ματς, μου είχε δημιουργηθεί την εντύπωση πως ο Λεμονής θα έπαιζε πιο ανοιχτά, επιλέγοντας ένα "καθαρό" 4-4-2 όμως προτίμησε, για μια ακόμη φορά, το πιο συντηρητικό 4-5-1 με τον Τζόλε στο κέντρο και τον Λουα Λουα αριστερά. Στο δεύτερο ημίχρονο, ευρισκόμενος στο 0-0 αποφάσισε να το κάνει 4-4-2, λανθασμένα κατά την γνώμη μου, αφού ήδη μετρούσε μια σημαντική απουσία στο κέντρο με τον τραυματισμό του Λεντέσμα. Ως φυσικό επακόλουθο, το πιο γεμάτο κέντρο της ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Μέχρι την στιγμή που έκανε τις αλλαγές του ο Φερέρ... Έχοντας την ατυχή έμπνευση να βάλει τον Παππά και τον Μπλάνκο στη θέση του Λαγού και του Μαντούκα, ο Ισπανός αποδυνάμωσε το κέντρο της ομάδας του και έδωσε την ευκαιρία στο Τοροσίδη να αλωνίζει από τα δεξιά, έχοντας να αντιμετωπίσει τον κακό -για ένα ακόμη παιχνίδι- Αρουαμπαρένα. Κάπου εκεί κρίθηκε και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Στα ντέρμπι της Αγγλίας, η Μάντσεστερ, αν και μας επιβεβαίωσε, πήρε μια ανέλπιστη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ, καθώς ήταν μετριότατη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά αμυντικά προβλήματα. Η πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος Αρσεναλ πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι στην συμπολίτισσα Τσέλσι, αν και λίγο έλειψε να πληρώσει το ρίσκο του Βενγκέρ να χρησιμοποιήσει τον ανέτοιμο Φαν πέρσι για αρκετό χρονικό διάστημα.

Σας αφήνω με τα εκτενή στιγμιότυπα των δύο μεγάλων αγώνων του νησιού. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη όπου το κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ και την προημιτελική φάση του αγγλικού Λιγκ Καπ. ΒΥΕ!




Δεν υπάρχουν σχόλια: