powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Χόρεψε τους τανγκό, Σαραγόσα!



Τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζουν την πορεία τους ακάθεκτα. Μέχρι και το ελληνικό πρωτάθλημα, για πρώτη φορά απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, θα έχει αγωνιστική δράση εν μέσω εορτών. Από την άλλη μεριά, αποτελεί παράδοση των Άγγλων να υπάρχει αγωνιστική δράση τη δεύτερη μερα των Χριστουγέννων και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς!

Πλην του γερμανικού πρωταθλήματος, λοιπόν, υπάρχουν αγώνες για όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Στην Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ Άρσεναλ-Τότεναμ. καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιοδήποτε ποντάρισμα, αφού όσο περνάει ο καιρός και ο Χουάντε Ράμος μαθαίνει τους παίκτες του, η Τόττεναμ θα γίνεται καλύτερη και πιο επικίνδυνη ομάδα. Στα υπόλοιπα μάτς ξεχωρίζω τον άσο της Άστον Βίλα με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτυ.

Η Άστον Βίλα αποτελεί ένα από τα πιο δεμένα σύνολα της Πρέμιερ Λιγκ που οφείλεται κυρίως στον προπονητή της, Ντέιβιντ Ολίρυ. Κινητήριοι μοχλοί για την δημιουργία φάσεων αποτελούν ο έμπειρος και εγκεφαλικός Stilian Petrov και ο ταχύτατος και εκρητικός νεαρός Άγγλος Gabriel Agbonlahor. Η τέταρτη στην βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι οφείλει την βαθμολογική της θέση στην πολύ καλή έδρα της όπου μέχρι στιγμής δεν έχει παραχωρήσει ούτε ένα βαθμό ενώ εκτός έδρας δεν είναι καλή! Καλή επιλογή ο άσος.

Η σημερινή βασική μου επιλογή, τοποθετείται χρονικά στο βράδυ του Σαββάτου! Πρόκειται για το Σαραγόσα-Βαλένθια και θα στηρίξω τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Σαραγόσα ξεκίνησε με βλέψεις για πολλές διακρίσεις κατά την φετινή περίοδο και έχοντας κάνει καλές μεταγραφικές κινήσεις αλλά τα αποτελέσματα στράβωσαν από νωρίς... Η δύναμή της και συνάμα η αδυναμία της βρίσκεται στο χώρο του κέντρου όπου προσπαθεί να χωρέσει τους αργεντίνους Αϊμάρ και Ντ' Αλεσσάντρο. Αν αυτοί οι δύο "τραβήξουνε" (μαζί και ο έτερος αργεντίνος επιθετικός Μιλίτο), η ομάδα πάει καλά, αν όχι, βυθίζεται!

Σχετικά με την Βαλένθια, σας είχα προειδοποιήσει πως ο Ολλανδός τεχνικός Ρόναλντ Κούμαν θα συνέχιζε το καταστροφικό του έργο! Πριν από μερικές μέρες, με άκομψο τρόπο έδειξε την πόρτα της εξόδου σε παίκτες που έχουν τιμήσει εδώ και πολλά χρόνια την φανέλα της Βαλένθια (Ανγκούλο, Κανιθάρες, Αλμπέλδα) και όπως καταλαβαίνετε επικρατεί αναταραχή! Η πρόσληψη του Ολλανδού προπονητή σε συνδυασμό με τις κακές μεταγραφικές επιλογές το καλοκαίρι (Ελγκέρα, Αριθμέντι) υποδεικνύουν τις ευθύνες της διοίκησης. Επίσης σημειώστε πως Βίγια και Μοριέντες είναι τραυματίες. Με αυτά τα δεδομένα, ποντάρω 25 ευρώ στον 1 και στην αργεντίνικη παροικία της Σαραγόσα που βρίσκουμε στην
Betfair στο 2.22.

Στα
παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος δεν βρίσκω κάτι το ενδιαφέρον να ασχοληθώ. Αύριο έχει πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια τα οποία και θα αναλύσουμε! Adios muchachos!


Υ.Γ.: Άσχετο αλλά μιας και βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο έχω να κάνω μια πρόταση! Για όσους είστε σινεφίλ και αρέσκεστε στο να βλέπετε θρίλερ και ταινίες τρόμου, πηγαίνετε να δείτε "Το ορφανοτροφείο" (El Orfanato) και δεν θα χάσετε! Εξαιρετική ταινία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: