powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Ανώτερη η Λυών της Ρέιντζερς!


Από τα σημερινά παιχνίδια που ολοκληρώνουν την α' φάση του Τσου Λου αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το Ρέιντζερς-Λυών και με αυτό θα ασχοληθώ. Η Λυών διαθέτει πολύ καλύτερη ομάδα, με νέους ταλαντούχους παίκτες (Ben Arfa, Benzema) αλλά και έμπειρους όπως ο Ζουνίνιο και ο Μπάρος. Αχίλλειος πτέρνα της είναι η άμυνα και με την πολύμηνη απουσία του σταθερότατου γκολκίπερ Κουπέ, το αμυντικό της πρόβλημα έγινε εντονότερο. Μετά από ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα, η γαλλική ομάδα κατάφερε να βρει τα πατήματά της τόσο στο Championnat όσο και στο Champions League.

Από την άλλη μεριά η Ρέιντζερς μπορεί δικαιωματικά να χαρακτηριστεί ως η πιο looser ομάδα του θεσμού, καθώς έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές κοντά στην πρόκριση χωρίς να το καταφέρει. Οι Σκωτσέζοι, λογικά, θα κατέβουν για την ισοπαλία όπως ακριβώς έκαναν και στο ματς με την Μπαρτσελόνα, αφού γνωρίζουν πως υστερούν σε ποιότητα σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Και οι δύο ομάδες θα είναι φρέσκες και ξεκούραστες φού η μεν Ρέιντζερς δεν αγωνίστηκε στο σκωτζέζικο πρωτάθλημα μετά από αίτημα της, η δε Λυών κατέβασε δεύτερη ομάδα και ηττήθηκε από την Καέν. Με αυτά τα δεδομένα θα στηρίξω την ποιοτικότερη Λυών και θα ποντάρω 20 ευρώ στο 2 της Λυών που βρίσκουμε στην Betfair στο 2.46.

Στον 8 και στον 6 όμιλο όλα έχουν κριθεί, εκτός από την πρώτη θέση μεταξύ Σεβίλλης και Άρσεναλ, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε (ομοίως και για το Μπαρτσελόνα-Στουτγάρδη). Τέλος, στον 7 όμιλο πιστεύω πως η Φενερμπαχτσέ θα νικήσει την αδιάφορη ΤΣΣΚΑ ενώ αξίζει κάποιος να ποντάρει στο να μη χάσει η Ιντερ μέσα στην έδρα της Αιντχόφεν. Αυτά τα ολίγα...

1 σχόλιο:

Aντώνης Α. είπε...

1on:To Panteio exei apopso k tin lei
2on:Ο Τameiouxos einai gamw ta paidia k kalos se auto pou kanei
3on:anthrwpos einai ki autos gi auto min paizete to miso sas spiti otan pontarete

Geia sou re mpourdelo Petro!!!