powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007


ΤΑΜ(Ε)ΙΩΣΗ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, πρόκειται για ένα νέο είδος ασθένειας. Κατά κύριο λόγο, εμφανίζεται σε χρόνιους παίκτες-ασθενείς του στοιχήματος. Το πιο προφανές σύμπτωμά της είναι τα συνεχή κέρδη που αποκομίζουν οι παίκτες από αλλεπάλληλες σωστές προβλέψεις. Όχι πως ο υπογράφων είναι φορέας αυτής της ασθένειας. Απλά, μέσα από αυτό το blog θα προσπαθήσω με την βοήθειά σας να «κολλήσουμε» όλοι αυτήν την ίωση.

Πέρα από την κατανόηση του τυχερού παιγνίου που λέγεται στοίχημα και την αποκομιδή χρηματικών κερδών, στόχος αυτού του
blog είναι η βάσιμη και αντικειμενική (πιστέψτε με υπάρχει!) ανάλυση των ποδοσφαιρικών, κυρίως, δρώμενων της χώρας μας αλλά και όλου του ποδοσφαιρικού χάρτη.

Βαρέθηκα, πιστεύω και εσείς, να ακούω, να διαβάζω ή να βλέπω τον κάθε λογής «άμπαλο» να σχολιάζει, δίχως να διαθέτει την παραμικρή ιδέα περί του αντικειμένου. Εκτός ,λοιπόν, από προγνωστικά και προτάσεις στοιχηματισμού θα υπάρχουν άρθρα σχολιασμού της αθλητικής επικαιρότητας, αναλύσεις του τρόπου παιχνιδιού ομάδων, βιντεάκια με γκολ κ.α. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην πορεία.

Προς το παρόν, πέφτουμε στα βαθιά και καλούμαστε να κολυμπήσουμε: τελευταία αγωνιστική του Τσου Λου και μεταξύ όλων των αγώνων δεσπόζει το μάτς της χρονιάς -όπως διαφημιζεί και το
Supersport- Ολυμπιακός-Βέρντερ το οποίο και θα αναλύσουμε διεξοδικά. Λίγη υπομονή και τα ξαναλέμε. Πλέον, θα ανταμώνουμε συχνά. Ελπίζω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: