powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2007

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς!


Για αρχή, να ευχηθώ σε όλους σας καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα! Ελπίζω να περνάτε πολύ όμορφα αυτές τις γιορτινές στιγμές και να ξεκουράζεστε όσο χρειάζεστε. Αν ,βέβαια, σήμερα βρισκόσασταν στην Αγγλία, θα γιορτάζατε την επονομαζόμενη και ως boxing day! Στην Μεγάλη Βρετανία η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αποκαλείται για διάφορους λόγους boxing day ("Η μέρα του κουτιού") και συνοδεύεται παραδοσιακά από ποδοσφαιρική δράση.

Επειδή, λοιπόν, διανύουμε μια εξόχως γιορτινή περίοδο, θα προσπαθήσω να ντυθώ Άγιος Βασίλης και να σας κάνω ένα χριστουγεννιάτικο δώρο! Όπως αντιληφθήκατε θα ασχοληθώ με τους αγώνες της Premier League και όχι με Σκωτία και Ολλανδία όπου επίσης έχουμε αγωνιστική δράση. Την αυλαία της σημερινής ημέρας ανοίγουν τρεις ομάδες του Λονδίνου: Γουέστ Χαμ, Τότεναμ και Τσέλσι αντιμετωπίζουν Ρέντιγκ, Φούλαμ και Άστον Βίλλα αντιστοίχως. Αναμένω τρεις άσσους αλλά δεν πρόκειται να ποντάρω σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια.

Το ματς το οποίο μου ελκύει το ενδιαφέρον είναι το Γουίγκαν-Νιουκάστλ. Η Γουίγκαν με νέο προπονητή εδώ και λίγο καιρό τον Στηβ Μπρους παλεύει για την σωτηρία της. Κύριοι επιθετικοί της εκφραστές και πρωταγωνιστές της ομάδας είναι ο Μπέντ και ο γερόλυκος Χέσκευ. Στον προηγούμενο αγώνα έφυγαν με αρκετή δόση τύχης με την ισοπαλία από την έδρα της Φούλαμ, παρουσιάζοντας ένα κακό αμυντικό πρόσωπο και επιτρέποντας στην Φούλαμ να δημιουργήσει πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Από την άλλη, η Νιουκαστλ έκανε πολύ καλές μεταγραφές το καλοκαίρι όμως ο Σαμ Αλλαρντάις αδυνατεί να βρει ακόμα την κατάλληλη χημεία και ισορροπία στην ομάδα. Η ομάδα των ανθρακωρύχων χαρακτηρίζεται από την αστάθειά της στην απόδοσή της, χαρακτηριστικό της οποίας το εντός έδρας 2-2 με την Ντέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική. Στα θετικά, υπολογίστε πως δεν υπάρχουν τραυματίες, αφού επιστρέφει μέχρι και ο Όουεν μετά από 1μιση μήνα απουσίας (επίσης επιστρέφει ο αμυντικός φαγιέ). Πιστεύω πως τα εκτός έδρας ματς ταιριάζουν περισσότερο στον τρόπο παιχνιδιού της Νιούκαστλ γιαυτό και θα την εμπιστευτώ κόντρα στην αδύναμη Γουίγκαν, ποντάροντας 15 ευρώ σε απόδοση 2.86 στην Betfair.

Στα υπόλοιπα ματς, θεωρώ πως η Λίβερπουλ θα επικρατήσει της Ντέρμπι ενώ δυσκολίες θα συναντήσουν Μάντσεστερ και Άρσεναλ στις έδρες των Σάντερλαντ και Πόρτσμουθ γι' αυτό καλύτερα μείνετε μακριά!! Αυτά από μένα! Καλούς κουραμπιέδες και καλά μελομακάρονα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: