powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Πάει ο παλιός ο χρόνος...


Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει μέχρι να αποχαιρετήσουμε το πολύπαθον έτος 2007. Θα αποφύγω να αναφέρω τις κοινότυπες ευχές που προστρέχουν όλοι -γνωστοί και άγνωστοι- να σας εκφράσουν και θα περιοριστώ στα του οίκου μας. Εν έτει 2008, εύχομαι να παρακολουθήσουμε καλύτερη -εγχώρια- ποιότητα ποδοσφαίρου και να σημειώσουμε πολλές επιτυχείς προβλέψεις στο στοίχημα. Διανύουμε το τελευταίο στοιχηματικό (παρασκευο)σαββατοκύριακο της τρέχουσας χρονιάς και ελπίζω να κλείσουμε αυτήν την χρονιά με αύξηση του συνολικού ταμείου μας.

Η Γούιγκαν, μεσοβδόμαδα, μας έστειλε εντός του... κουβά νικώντας την Νιούκαστλ με 1-0. Το παιχνίδι ήταν μακράν το χειρότερο της αγωνιστικής, με την μεν Νιούκαστλ να μην κάνει ούτε καν υποψία ευκαιρίας, την δε Γουίγκαν να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ (Τέιλορ). Πέραν αυτών, ουδέν! Πραγματικά, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα σωθεί αυτή η ομάδα από τον υποβιβασμό! Για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα κοντράρω την Γουίγκαν, αυτήν την φορά με αντίπαλο την Άστον Βίλα. Η Άστον Βίλα είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από την Νιούκαστλ, πιο δεμένη και πιο σφικτή αμυντικά.

Επίσης, στα εκτός έδρας, όπου βρίσκει περισσότερους ελεύθερους χώρους, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα που έχει στην επιθετική της γραμμή. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα με 19 γκολ σε 9 αγώνες! Εγώ θα την εμπιστευτώ και θα ποντάρω τα 20 ευρώ μου στο 2.42 (Betfair) του 2 της Άστον Βίλα, αναμένοντας τα αραπάκια που έχει μπροστά να καθαρίσουν! Μόνο ένα ματς για σήμερα! Τα λέμε την Κυριακή! Adios!

Δεν υπάρχουν σχόλια: