powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Μακριά...


Και ενώ βρισκόμαστε στο μέσο μιας εβδομάδας με πολιτικό ενδιαφέρον, καλούμαστε να αναζητήσουμε αγώνες με στοιχηματικό ενδιαφέρον. Οι επιλογές μας είναι περιορισμένες. Κατ' αρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως με τον αστείο θεσμό του κυπέλλου Ουέφα δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση συνήθως αποτελεί την χαρά των bookmakers, το οποίο οφείλεται και στο περίεργο σύστημα διεξαγωγής των ομίλων. Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και τα περισσότερα παιχνίδια είναι αδιάφορα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς των ελληνικών ομάδων, Πανιωνίου και Άρη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θεωρώ πως δεν θα έχει πρόβλημα στο να κερδίσει στο γήπεδό του την δεύτερη ομάδα της Μπορντώ και να περάσει στην επόμενη φάση, όμως η απόδοση του άσσου δεν αξίζει για ποντάρισμα. Ο Άρης χρειάζεται την ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με την Μπάγερν για να περάσει στην επόμενη φάση, δεδομένου ότι λογικά η Μπράγκα θα επικρατήσει του Ερυθρού Αστέρα. Το μόνο θετικό στοιχείο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε κακή κατάσταση. Όποιος πιστεύει πως οι παίκτες του Ντούσκο θα πάρουν την πρόκριση, αξίζει να ρισκάρουν στο Χ.

Η βασική μου πρόταση, για σήμερα, αφορά το θεσμό του Carling Cup και την αναμέτρηση Τσέλσι-Λίβερπουλ. Χτες, ημέρα Τρίτη, Τότεναμ και Άρσεναλ, με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους, πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Σήμερα , ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος προημιτελικός στον οποίο και θα στηρίξω τον Ράφα Μπενίτεθ και την ομάδα του. Σας το έχω καταστήσει σαφές πως δεν πιστεύω καθόλου στον "προπονητή" Αβραάμ Γκράντ αλλά και στην φετινή Τσέλσι που θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τέρυ και Ντρογκμπα. Από την άλλη, η Λίβερπουλ οφείλω να παραδεχθώ πως
φέτος διαθέτει περισσότερες ποιοτικές λύσεις στον πάγκο της απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια. Αναμένω, λοιπόν, τον ισπανό προπονητή να χρισημοποιήσει καλούς παίκτες όπως ο Βορονίν και ο Τσάβι Αλόνσο που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. 10 ευρώ λοιπόν στο 2 της Λίβερπουλ που βρίσκω σε απόδοση 3.85 στην Betfair.

Αυτά τα ολίγα. Κατά τα λοιπά, ως tameiouxos αδημονώ να έρθει το Σ/Κ, καθώς το υπάρχον μεσοβδόμαδο κουπόνι δεν μου κάνει κέφι! Αν δεν έχει Τσου Λου... Adios!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: