powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Έβερτον για διπλό!



Δύσκολο διήμερο για προβλέψεις στο στοίχημα είναι αυτό που διανύουμε για αυτό σας συνιστώ, πρώτα απ' όλα, προσοχή και αυτοσυγκράτηση στα πονταρίσματά σας. Πολλά τα δύσκολα ματς, πολλά και τα ντέρμπι. Ενδεικτικά αναφέρω Βέρντερ-Λεβερκούζεν, Βαλένθια-Μπαρτσελόνα, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός ενώ αύριο έχουμε στην Αγγλία σύγκρουση κορυφής με τους αγώνες Άρσεναλ-Τσέλσι και Λίβερπουλ-Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι δεν ξέχασα το εν Ελλάδι ντέρμπι Ολυμπιακός-Άεκ για το οποίο θα αναφερθώ διεξοδικά αύριο.

Για σήμερα, θα προσπεράσω, καταρχάς, την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga καθώς περιλαμβάνει ιδιαιτέρως αμφίρροπα ματς. Ακόμη και η πολύ ενισχυμένη φέτος Μπάγερν δεν πιστεύω πως θα περάσει εύκολα από την έδρα της Χέρτα. Στην ομάδα, σε διοικητικό επίπεδο δεν υπάρχει ηρεμία, με τους τσακωμούς ανάμεσα σε παίκτες, προπονητή,διοίκηση να αποτελούν συχνότατο φαινόμενο. Επίσης μην ασχοληθείτε με ολλανδικό πρωτάθλημα καθώς πολλά αναβάλλονται λόγω της απεργίας των αστυνομικών στην χώρα των τουλιπών...

Η σημερινή μου πρόταση προέρχεται από την μεριά της Μεγάλης Βρετανίας και την Πρέμιερσιπ. Η Γούεστ Χαμ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Έβερτον για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες. Μεσοβδόμαδα έπαιξαν για τον θεσμό του League Cup με την Έβερτον να επικρατεί 2-1. H Έβερτον διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες της Πρεμιερ Λιγκ και απ' ότι φαίνεται δεν θα δυσκολευθεί ιδιαίτερα να τερματίσει και φέτος στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος ενώ έκανε και καλές μεταγραφικές κινήσεις (Αγιεκμπένι, Πίνααρ). Από την άλλη, η ομάδα του Λονδίνου ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να έχει ξεμείνει με ένα επιθετικό τον μέτριο Άστον. Προτείνω, λοιπόν, 15 ευρώ στο 2 της Έβερτον με απόδοση 3 στην Betfair.

Σχετικά με το δικό μας πρωτάθλημα, θα ήταν σοφή επιλογή να αποφύγετε το 2 του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο και τον 1 του Αρη στο Χαριλάου κόντρα στην Ξάνθη και να ψάξετε και στα δύο ματς το under 2.5 γκολ. Κάθε άλλο παρά εύκολες νίκες βλέπω και για τους δυο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: