powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Παίξε και για το Χ!



















Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια και για να είμαστε ακριβείς μετά από 9 αποτυχημένες χρονιές στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσου Λου. Οι ενδεκάδες που θα παραταχθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη λογικά θα είναι οι αναμενόμενες, καθώς ουδείς εκ των δύο προπονητών συνηθίζει να επιφυλάσσει εκπλήξεις.
Η γνώμη μου είναι πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να κατέβει με μοναδικό του στόχο την νίκη. Πρέπει να "κατέβει" ΚΑΙ για την ισοπαλία. Η Βέρντερ είναι αυτή που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω στον όμιλο και θέλει μόνο νίκη και τίποτε άλλο.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει καλή κυκλοφορία στην μπάλα -απόντος του Τζόρτζεβιτς θα είναι πιο δύσκολο- και να χτυπήσει την Βερντερ στις αντεπιθέσεις. Όπως ακριβώς έκανε και το Αννόβερο το Σάββατο και την κέρδισε με 4-3. Ας αφήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στην Βέρντερ. Στο τέλος, αυτός θα βγει κερδισμένος. Όσο οξύμωρο και αν σας φαίνεται, ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει σαν είναι αγώνας εκτός έδρας (βλέπε Ρώμη και Βρέμη).

Σε παιχνίδια που η σημασία του αποτελέσματος είναι τόσο μεγάλη, δύσκολα σημειώνονται πολλά γκολ. Μόνο αν σημειωθεί ένα γρήγορο γκολ από την Βέρντερ το σκορ θα είναι υψηλό. Γι' αυτό και θα ποντάρω 20 ευρώ στο under 2.5 goals που βρίσκουμε στην Βetfair με απόδοση 2.30.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ρεάλ δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα να επιβληθεί της μέτριας ομάδας Λάτσιο και να πάρει την πρώτη θέση. Στον δεύτερο όμιλο αποφύγετε το Σάλκε-Ρόζενμποργκ, καθώς η Ρόζενμποργκ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση ενώ στο Τσέλσι-Βαλένθια στηρίζω τους Άγγλους λόγω του... καταστροφέα Κούμαν που βρίσκεται στο τιμόνι της ισπανικής ομάδας και των εν γένει κακών φετινών επιλογών της διοίκησης της ομάδας.

Τέλος, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα παιχνίδια του Α' ομίλου (Μαρσέιγ-Λίβερπουλ, Πόρτο-Μπεσίκτας), αν και πιστεύω πως Λίβερπουλ και Πόρτο έχουν το προβάδισμα για νίκες λόγω μεγαλύτερης και μακρόχρονης ευρωπαϊκής εμπειρίας.

Συμπερασματικά, τα σημερινά ματς είναι αρκετά ζόρικα και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Θα τα ξαναπούμε αύριο μετα το πέρας των αγώνων. Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: